От х:

Днес в x:

ГЕРБ захапа кмета Янкова за футбола в Смолян

„Момчетата виждат реалното състояние и се надявам да оценят, че моментът е труден и се мъчим да спасим ниво "В" група за Футболен клуб „Родопа 1927”, заяви президентът на тима Албен Хубенов на среща с кандидата за кмет на ГЕРБ Николай Мелемов и шефа на предизборния щаб екскмета Данчо Киряков.

 От ръководството на отбора се надяват, че след изборите ще има финансово стабилизиране, и ще успеят да постигнат голямата цел за връщане на ФК в „Б” група, тъй като базата е прилична. Пред играчите и управата на тима Мелемов обясни, че най-същественото е общината да подсигури една минимална сума, която да гарантира съществуването на отбора.

 „На този етап по-важното е да го има отбора, а ние ще помагаме с каквото можем, за да се даде спокойствие и на ръководтството, и на футболистите”, заяви кандидатът за кмет на Смолян.

„В Смолян няма толкова голям бизнес, който да издържа отбор в "А" група. Според ексградоначалника на Смолян Данчо Киряков е нужен местен човек, който да се ангажира с футбола.

„Аз три години съм го издържал и знам за какво става въпрос. Шансът за футбола е  да има човек, който управлява града с отношение към тази игра“, каза Киряков.

 Киряков коментира още, че първо управлението на града трябва да си върши работата и тогава да се изисква от играчите.

"Аз съм давал за мач по 1 000 лв. и по 3 000 лева  премия, но и по 1 000 лева  съм глобявал. Има начин общината да застане зад отбора и той да върви напред“ , посочи председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и обвини  кмета Дора Янкова, че харчи половината от бюджета за футбола, за да пътува между село Момчиловци, където живее и Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини