От х:

Днес в x:

ВиК дебне авантаджии посреднощ. Преглед на регионалния печат

"Групи на ВиК посреднощ дебнат авантаджии" чело на "Хасковска Марица". Дружеството стартирало мащабна кампания рано сутринта и късно вечерта,  за да предотврати така наречената загуба на вода по мрежата. Изведнъж се оказало че тази "загуба" е от използването на питейна вода за поливни нужди. Крадели всякакви-от роми до хора с охолен начин на живот. За последните десетина дни, загубите на вода намалели в пъти.

"500 деца влизат в обновено школо в Любимец". Завърши ремонтът на СОУ "Желязко Терпешев". 500 деца ще се наслаждават на реновирана с 1 млн лева сграда. За справка-всички хасковски училища това лято се ремонтираха с общо 486 хиляди лева.

"И в Харманли стигнаха до девета глуха за ОИК" Политическите сили не могат да си поделят шефските места в комисията. Най-любопитна е позицията на БСП-те искат решаващата дума- 2 от 3-те водещи позиции в комисията, макар да са далеч от водещите места сред политическите сили. Столетницата явно нещо се обърка-в политиката на старците не се отстъпва.

"300 напират за полицаи, местата само 30" Небивал мерак за полицаи обхванал хората през последните години, отчитат от изпитната комисия. От цялата страна в Хасково се стекоха кандидати за да покрият изискванията на физическата подготовка. Вапреки адската жега вчера, повечето се справиха. Чака ги интелектуален и психотест, после интервю.

"2000 аптеки нямат връзка с НАП". И след 31-ви август трябва да затворят. Както стана ис бензинаджииите, ще се разбързат в последния момент. Някой може да изгори и ще се оплаква че НАП не са му дали достатъчно време.

"2.55 лв за кило захар ужаси домакините" водещо на страница втора. Заради скъпата захар, правенето на компоти отивало в историята. |На буркан трябвало по 3-4 лъжици, а при такива цени това било просто хвръляне пари на вятъра. Захарта поскъпна за близо лев тази година. Лично вицепремиера Дянков разпоредил проверка, за да види защо става така. Заключенията са любопитни: В България няма производство на захар-затова е скъпа.

Ето защо е скъп бензина значи-нямаме си петролен кладенец! Само дето никой не казва като сме производител на ток, защо тогава и той ни е скъп? А слънчегледът да не би да го отглеждаме на Марс че олиото е близо 3 лв?

Не си отглеждаме и умни хора и затова са ни "скъпи" всякакви вносни недоразумения които ни оправят я за 800 дни, я за едни гори. И те обаче девалвираха. Преди бяха с висше, сега с висше полицейско образование. Какви други обяснения да очакваме.

Това бе по-интересното от днешната преса.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини