От х:

Днес в x:

ГЕРБ одобри само Иво Димов за кандидат-кмет в хасковско

Иво Димов

Само кандидатурата на Иво Димов, като кандидат-кмет на Димитровград, е била одобрена от всички кандидатури за хасковска област, от ръководството на ПП ГЕРБ. На днешното заседание в централата на управляващата партия в София, са били одобрени кандидатите за кмет в 21 общини в страната. За нашият регион единствената, която въобще е минала обсъждане е била тази на Димов. Настоящият депутат е изложил концепцията си за развитие на община Димитровград, които са били приети от съпартийците му. Ако Димов стане кмет, то той ще напусне парламента и ще бъде заменен в него от Жулиета Беливанова.

Засега единствената друга кандидатура за Димитровград е на Митко Петров от БСП. Не са ясни плановете на настоящият кмет Стефан Димитров. Димов дипломатично заяви, че уважава политическият си съперник, но и с удоволствие би работил с него.

Никаква яснота няма по въпроса защо са останали без внимание останалите кандидат-кметове на ГЕРБ в областта. Утвърдените от местните структури имена са на Иван Панайотов- Хасково, Анастас Анастасов-Любимец, Милен Иванов-Маджарово и Дияна Овчарова-Ивайловград. В Свиленград, ГЕРБ декларираха че ще подкрепят настоящият градоначалник Георги Манолов.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини