От х:

Днес в x:

Бойко дойде, видя и откри 16 млн в Хасково

Борисов реже лентата с генералния директор Драган Радивоевич

Премиерът Бойко Борисов откри нова филтрираща и варилна инсталации и логистичен център в пивоварната на "Каменица" в Хасково. Направената модернизацията струва 16 млн лева, похвали се генералния директор на компанията Драган Радивоевич. Те били част от програма за 60 млн лева изпълнена от пивоварната в последните 3 години. Поводът за поканата към премиера бе, че тази година „Каменица“ чества 130 години от основаването си.

Видимо изнервен и забързан, Борисов се ръкува хладно с посрещачите си, сред които бяха кметът на Хасково Георги Иванов, местни политици и партиен актив.

С бързо темпо, премиерският антураж обиколи производствените линии, метна един поглед на технологичните нововъведения и каза „чао“ на събралите се журналисти. Въпроси не бяха допуснати с мотива че преди час премиерът говорил на дълго и широко с журналисти в Стара Загора. Явно от там хасковлии ще трябва да се осведомяват например за скандала с най-голямото черно тото в България което изсмуквало нациенолен капитал в размер на 50 000 лева, а щетите за бюджета още остават неизчислени.

Борисов пропусна и премиерският коктейл на организаторите с участието на посланниците на Чехия и Белгия.

Г.Христов

На бърза обиколка с Дянков
По 1 сек за посрещачите
По една студена бира за изпът
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини