От х:

Днес в x:

Закопчаха рецидивист, изнасилил 26-годишна посред бял ден

29-годишен хасковлия, познат на полицейските служители с множеството си изнасилвания, кражби и грабежи на територията на Хасково, Кърджали и Бургас, е задържан за изнасилване, съобщиха от полицията. На 3 май в 16,30 часа в дежурната част на РУП-Димитровград е получен сигнал от 48-годишна димитровградчанка, която съобщила, че 26-годишната й дъщеря около 15 часа на същия ден е била изнасилена от непознато за нея лице.

В хода на разследването станало ясно, че потърпевшата чакала сама на автобусната спирка за Хасково на булевард “3-ти март” в Димитровград, когато лек автомобил Рено спрял и водачът я нападнал, като опрял в гърба й твърд предмет. След заплахата насила я качил в колата и я откарал в гориста местност, северно от Димитровград, където я изнасилил. Жертвата се опитала да избяга, но била настигната и бита. В последствие бандитът я върнал в центъра на Димитровград, откъдето жената се прибрала пеш до дома си и заедно с майка си сигнализирали в полицията.

Сформираната полицейска група започнала оперативно-издирвателни действия по дадените частични описания на колата и номера й, както и отличителни белези на насилника. Разследващите установили, че заподозреният е използвал чужд автомобил за извършване на престъплението, който е шофирал без да притежава свидетелство за правоуправление. Криминалистите са разпитали 12 свидетели, извършили са претърсвания в дома на извършителя в Хасково, направен е оглед на колата, събрани са веществени доказателства и са проведени разпознавания. Насилникът е задържан с прокурорска мярка “задържане” за 72 часа. Обвиняемият е приведен в хасковският арест по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини