От х:

Днес в x:

1000 си гарантираха данъчна отстъпка

1 095 души от Хасковска област си гарантираха 5% отстъпка от дължимия данък върху доходите слек като пуснаха данъчните си декларации в срок, с електронен подпис. До 2-ри май се декларират получените доходи през 2010-та година.

Близо 3 000 клиенти са използвали пощите като или са изпратили декларациите си като писма с обратна разписка или са посетили някой от пощенските клонове, в които формуляри се приемат на гише. Останалите почти 8 600 формуляри са донесени на място в офиса на НАП в Хасково, като само вчера през салона за клиенти са минали 854 души с декларации.

12 692 са приетите до тази сутрин декларации от физически лица в хасковския офис на НАП. До крайния срок – 2 май, понеделник, остават още само четири работни дни. По този повод от офиса съветват гражданите да използват максимално алтернативните начини, които им предлага приходната агенция за подаване на формулярите – като ги изпратят по куриер или опликовани като писма на адрес п.к.6300, Хасково, пл.”Свобода”№2, като ги занесат в пощенски клон по избор и удобен за тях или като ги пуснат по интернет, подписани с електронен подпис. 21 са клоновете на „Български пощи” в областта, в които до 2 май могат да се подават годишните данъчни декларации за получени доходи.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини