От х:

Днес в x:

Избраха и българското най-секси дупе

По примера на световния конкурс за най-красиво дупе и у нас вече избраха момичето с най-красиви задни части. Носителка на титлата мис "Най-секси дупе 2011" стана 20-годишната софиянка Деана Борисова. Нейни подгласнички са Жанета Илиева и красавицата с виетнамска жилка Антония Нгуен.

Победителката Деана сподели, че е щастлива от наградата, но не търси популярност на всяка цена, а приема модата за работа като всяка друга. Хубавицата е модел от 2 години, но разочарова мераклиите като обяви, че има сериозен приятел. Мис "Най-секси дупе 2011" обича секса, но няма любима поза и е склонна да импровизира в леглото.

В журито на конкурса бяха Мис Плеймейт Светлана Василева и известния столичен бохем Жоро Френски. Шоуто във фолк бар "Капитал" премина при слаб интерес като гостите на заведението бяха впечатлени от формите на кандидатките за най-секси дупе, но не и от попфолк изпълненията на силиконовата Габриела.

10-те кандидатки за титлата дефилираха в три тура. Първият бе по прилепнали клинове с изрязани дупета, вторият по бански, а последният по секси мрежести чорапогащи.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини