От х:

Днес в x:

Николай танцува с Мис Свят, Павлина-с турския Еминем

Мис Свят 2002 Азра Акън ще танцува с Николай Манолов

Николай Манолов ще танцува с Мис Свят 2002 Азра Акън в турското издание на Денсинг старс. На същата сцена неговата половинка в живота и в танците Павлина Вълчева ще се вихри с турския Еминем-Рагга Октай. Телевизионното шоуто стартира на 30 октомври. От една седмица треньорите на хасковския клуб "Гранд" репетират с ослепителната красавица и рапъра. Първият танц, с който Николай Манолов и Азра Акън ще се представят, е английски валс. Павлина Вълчева и Рагга Октай ще покажат ча ча ча.

На турските звезди им е много трудно, защото никога не са се занимавали с танци. Но те са упорити и амбициозни и се справят забележително, коментираха от южната ни съседка двамата хасковлии. Те тренират между два и шест часа на ден в зависимост от ангажиментите на знаменитостите.

Павлина и Николай са първата и единствена българска танцова двойка, която получи право да участва в световното телевизионно шоу в Турция. Там предаването се излъчва под името "Няма по-добър танц".

Останалите професионалните танцьори, които ще се представят с най-актуалните турски звезди, са от Англия, Германия, Австрия, Южна Африка, Украйна, Естония. Ще танцуват и известни състезатели от Турция.

Финалът на телевизионното шоу ще е през януари догодина. Победителите няма да получат специална парична награда. Те ще се окичат с титлата на Денсинг Старс и ще получат кристална топка, която се връчва на първенците в цял свят.

Турското танцово шоу има благородна кауза. Неговите продуценти ще построят училище за глухи деца до 6 години. Там малчуганите, които не могат да чуват, ще се учат да общуват със своите близки.

Павлина Вълчева и Николай Манолов участваха в българския формат на Денсинг старс. Павлина танцува с Годжи, а Николай-с певицата Кристина Димитрова. Атрактивните хасковски танцьори обаче не успяха да спечелят шоуто.

Haskovo.net

Турският Еминем-Рагга Октай учи танцовите стъпки от Павлина Вълчева
Ники Манолов и Павлина Вълчева
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини