От х:

Днес в x:

Президентът: Държавата не й стиска да проверява палатите по земя

"Къщичката" на известният Румен Анастасов-Козела, в Ставри Димитрово

Президентът Георги Първанов разкритикува начина, по който данъчните проверяват луксозните имоти. По думите му, въздушните проверки показват слабост на държавата, тъй като за всичко построено през годините би трябвало да има достатъчно документи и информация.

Ако правителството и премиера са решени докрай да търсят решение на този въпрос, то нека се види кой, какво наистина спечели в условията на прехода. Не е необхдимо да правим обиколки с въртолетите, а да видим кой, как спечели фабриките, банките, кой направи големите заменки, заяви Първанов. Хасковско се прочу като средище на луксозни и незаконни имоти, с неотбелязаното на картите митничарско село Ставри Димитрово. Наскоро то също бе снимано от въздуха. Местен репортерски екип обаче напарви това, което не стискаше на държавата - снима от земя и от вътре.

Същевременно обаче не всичко е пари и бизнес. С този рефрен на известна българска песен, Георги Първанов илюстрира нуждата от увеличение на бюджета за родната култура.

Г.Христов

Бяла спретната къщурка
...със зоопарк. В него-изключително редките муфлони
"Министерството на веселбата" на екс-митничаря Павлин Паришев- Парко. Доскоро там се помещаваше 4-месечната лъвица Никол/на снимката долу/
Никол
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини