От х:

Днес в x:

Шофьорка сгази пенсионер на мотор

Фордът и неговата жертва-допотопен мотор

Младата шофьорка Цанка Колева засече в гръб мотора на 74 годишния Васил на моста на зеленчуковия пазар. От сблъсъка, симсончето на бай Васил бе изпомачкано, но самия пенсионер не бе пострадал сериозно освен получения шок. Тестът с дрегер показа липса на алкохол и при двамата участника в ПТП-то.

Куриозното в случая е че и двамата водачи са опитали да си дадат предимство. То е било за Васил който спускайки се откъм Кенана е правил десен завой към моста. Смутения човек обясни че видял форда идващ откъм булевард България и намалил. Цанка пък бързала за КАТ за да регистрара новозакупения си автомобил. Въпреки това чинно намалила и  почти спряла за да изчака мотора. Накрая решила, че той няма да използва предимството си и дала газ. В същото време и мотоциклета решил все пак да премине и бавно запърпорил по моста. Колата го настигнала и подбрала задната му гума.

Минути след инцидента и двамата водачи се извиняваха един на друг. Без да се интересуват чия е вината, всички замесени изпитваха облекчение че са се разминали с по-голяма беля.

Г.Христов

Бай Васил дълго не можеше да си поеме дъх
Тестът с дрегер показа отсъствие на алкохол
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини