От х:

Днес в x:

0 °C

Бойко Борисов на крака пред свиленградската пожарна. Преглед на регионалния печат

"Валентин Ангелов рапортува на Бойко Борисов на летището" заглавие във "Хасковска Марица". На 3-та страница снимка на премиера с българските огнеборци, участвали в гасенето на руските пожари. Те бяха водени от началникът на свиленградската пожарна Валентин Ангелов. В групата участваха и свиленградски пожарникари. Премиера оценил мисията като успешна и щял да предложи по 1000 лв еднократна премия за двуседмичната работа в подмосковието.

"Наръгаха мъж след пиянски запой" заглавие над главата. Случката се разиграла в Харманли в 3 сутринта в събота. 33- годишен димитровградчанин излязал подпийнал от местното топ заведение "Кристал" и малко по късно бил забелязан на земята с нож в корема. След направена операция, състоянието му е стабилно. Димитровградчанина е част от строителна група работеща на харманлийското НДК съобщава сайта sakarnews.info, на който се позовава "Марица".

"Измамиха баба с 1000 лв". Този път не чрез легендата за катастрофирал роднина, а с обещанието за разваляне на черна магия.

"Антон от ПМГ със сребро от Канада". На световната олимпиада по информатика, хасковлийчето Антон Анастасов завоюва сребърен медал. На миналата, момчето бе с бронзов. Пожелаваме на следващата-златен!

"Чудо" Хасковлийка отказа място на митницата". Избраната с конкурс Йорданка Атанасова от Хасково се отказа да работи на свиленградската митница, недоволна от предложената и стартова заплата от 500 лв. Парите, едно че са малко като абсолютна стойност, друго че по признанието на шефа на митницата Стефан Марашев, на митничарите не се поемат пътни разходи. От Хасково до Свиленград са 80 км. Жената нямала дори и книжка-тоест или трябва да спи там и плаща квартири или не може да поема нощни смени. Нормално, след кратък размисъл тя се отказала. Не е ясно, къде е чудото в тази рутинна операция с която се сблъсква всеки, който някога си е търсил работа. Намекът е за големите рушвети дето митничарите уж ги взимат на кантара. Може, но все още никой не се е осмелил да напише колко  "заработва" обикновен митничар на смяна. Витаят само усещания за "чудеса".

"БСП: Георги Иванов няма да се кандидатира за нов мандат". Виж това е чудо, особено за тия които помнят само него като кмет. След 3 мандата и 12 г във властта Иванов нямало да се кандидатира за 4-ти, смятат социалистите. Тъй като, поне доколкото е известно, Иванов не е издигнат от социалистите, нито пък те се броят за "неговите" хора, това предсказание си е малко нещо празнодумие. Хасковските социалисти дотам я докараха,че един кмет им е нужен да си напарвят малко пиар. Иначе никой няма да ги знае живи ли са.

"Откриват аутобана след седмица" на страница 2-ра. Това било уверението на строителите на автомагистрала "Марица". Трябваше да е на 16-ти август. После след седмица на 23-ти. Днес обещават след нова седмица. Може и да стане. След като обеща че на 16-ти магистралата ще е готова, премиера Борисов едва ли ще понесе думата му да закъснее с цели две седмици. Още от сега се говори, че забавянето ще коства много на фирмите строители.

Това бе по интересното от днешната преса.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини