От х:

Днес в x:

Да я забием с една реплика

Мацката на бара печели осмица по десетобалната система. Струва си опита тогава, нали? Ако нямаш идея какво точно да й кажеш, предлагаме ти няколко горещи реплики, които стрелят право в целта. Подбери внимателно твоята, защото обикновено имаш право само на един опит.

"Имах ужасен ден и ще се почувствам много по-добре ако видя красива жена да ми се усмихва. Какво ще кажеш да опиташ?" – по-изпечените ще ти обърнат гръб, но пък жените обичат комплиментите почти колкото обичат да се усмихват.

"Жертвах достойнството си да дойда и да те заговоря. Мога да пожертвам и много повече. А ти можеш да кажеш поне да." – щом си готов на всичко, минаваш почти за принц.

"Знам как да убием 10 минути по най-прекрасния начин." – провокираш фантазиите й, а това няма как да не й хареса.

"Сигурно е истинско бреме да си толкова красива." – класика в жанра, която действа безотказно.

"Няма да се налага да чакаш да ти се обадя утре, ако си легнем още тази вечер." – тази реплика или много ще я вбеси, или директно ще я вкара в леглото ти.

"Изглежда да си от онези жени, които са чули цялата азбука. Нова ли да измисля, ако не искам да се откажа?" – заявяваш креативност, което може би ще я накара да ти даде шанс.

"Изпий това и когато си готова, ми кажи." – подаваш питието и изстрелваш репликата. Няма да го мисли много, гаранция!

"Ако бях жена, щях да обърна резбата, заради теб." – изглежда си готов на всичко, за да я имаш. Да се надяваме да бъдеш високо оценен.

"Добрите момичета заслужават подаръци, но ти заслужаваш нещо много повече от това." – добре е да си готов и с отговор какво точно заслужава тя.

"Някои мъже компенсират определени свои недостатъци със скъпи коли. А аз дори нямам кола." – ако схване бързо смисъла на изреченото от теб, ще остане крайно заинтригувана. Успех!

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини