От х:

Днес в x:

15 °C

Ченгета пребиха семейство бивши колеги по грешка

4-ма цивилни полицаи са нахлули в дома на Айсел Мустафова в Кърджали в петък, малко преди полунощ, пребили семейството и гостенинът от Турция, а призори се оказало, че адресът е сбъркан. Съпругът Сабахатин Мустафов и синът му Кадир са били задържани в ОД-МВР в Кърджали и по-късно освободени. Дъщерята Ширин е със спукана глава, а днес се явила безуспешно на изпит в Пловдивския университет. Айсел Мустафова е подала жалба, както в полиция, така и до всички институции. Комисар Тодор Терзиев, директор на ОД-МВР е разпоредил проверка, която да изясни всички твърдения в жалбата. Пострадалите съпрузи са бивши полицейски служители.
"Към 11,30 ч. на вратата на дома ни се почука и когато съпругът ми отвори в апартамента нахлуха 4-ма въоръжени мъже", разказа Айсел Мустафова. Тя успяла да се заключи в една от стаите и започнала да чука по стената, за да привлече вниманието на съседите си. "Помислих, че в дома ни са нахлули престъпници", каза Айсел. Тя виждала профилите на въоръжените мъже през стъклото на вратата. 4-мата повалили съпруга й на пода и му поставили белезници. 20-годишната Шерин пък била блъсната и паднала, а племеникът от Турция, който спял, изхвърлен от леглото. "Едва когато пристигнаха съседите мъжете казаха, че са от полицията и че провеждат акция. Поисках да ми покажат прокурорското решение да влязат в дома ми, а те ми отговориха, че имат такова, но не ми го показаха", разказа Айсел. Тя помолила полицаите да й се представят двама от тях го направили - Георги Георгиев и Красимир Спиров. Колегите им обаче не си казали имената.
Сабахатин Мустафов бил отведен в полицията, а съпругата му откарала децата на преглед в Бърза помощ". По-късно Айсел отишла в до ОДП, за да види какво се е случило с мъжа й. Там разбрала, че апартамента й е атакуван по погрешка. Акцията е била насочена срещу таксиметров шофьор-сводник, на когото синът на семейство Мустафови се обадил, за да извика такси.
"Полицаите са предложили са на съпруга ми да заплатят нанесените ни щети, за да не пускаме жалба, но аз ще търся правата си в съда", заяви Айсел. Тя допълни, че със съпруга й са работили в полицията, но никога не са допускали, че служителите на реда могат да имат такова грубо отношение.
От ОДП обявиха, че има постъпила жалба срещу техни служители, по която е разпоредена проверка.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ако действията ви не влизат в конфликт със законността, то денят е решаващ за професионалното ви израстване. Идеите ви ще бъдат оценени. Нуждаете се от финансова подкрепа, която най-вероятно ще получите. Не надценявайте конкурентите си, с нищо не ви превъзхождат - както в работата, така и в любовта. Запазете дистанция по отношение на спор, в който ще бъдете въвлечени не по ваша воля.
16 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Не се изкушавайте да пренебрегвате въпроси, чието решение е належащо. Ще имате послания, стига да можете да вниквате в тях и да ги разчитате.
16 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Вие сте щастливци, защото можете спокойно да се облегнете на сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Личните ви емоции засягат само вас и не е нужно да ги правите публични.
16 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
В подготовка за изпити и усъвършенстване на способностите ви ще премине деня за много от вас. По-добри доходи и качество на живот, такива са амбициите ви и предвид реалностите около вас, сте обнадеждени. Измежду добрите развития около вас са новости, свързани с участието ви в чуждестранни проекти. Пътуванията ще са успешни.
16 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ако на работното място зависите от някого, не се показвайте агресивни, както и не предприемайте действия през главата на началника си. Изпитвате желание за изява, но трябва повече да обмисляте действията си, за да не си навлечете нечии гняв, независимо от това какво мнение имате за себе си.
16 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Благоприятни развития ще ви помогнат да напредне-те в планираните задачи. Обстоятелствата ще се нареждат във ваша полза, стига да сте съобразителни и прагматич-ни. Някои от вас ще пътуват в подкрепа на бизнеса си или във връзка с други нужди. Позабравено познанство с някого ще възкръсне, за да ви направи и двама ви доволни.
16 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще сте доста заети и най-вероятно непрекъснато в движение. Работата ви ще изисква да се срещата с различни хора и да се съобразявате с желанията им. Едва ли има по-добри дипломати от вас, така че бъдете сигурни в успеха си. Очарователното ви присъствие ще бъде оценено от личност, с която бихте могли да имате емоционална връзка.
16 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Започнатото в последно време ще го приключите днес, или с днешния ден ще поставите началото на нещо ново. Всичко ще зависи от вас и в този смисъл е добре да се приведете в подходящата форма. Ако вече сте на почивка ще имате спокоен ден, но не прекалявайте с претенциите си към околните.
16 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Вземете инициативата в свои ръце, не се поддавайте на течението. Ще срещнете нов човек, който коренно ще промени живота ви. Помислете и за работата си, днес е подходящ ден за бизнес контакти. Съумеете ли да се възползвате от изгодна за вас ситуация ще спечелите стратегическо предимство. Не пропускайте този шанс.
16 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С много енергия и желание за работа ще подхождате към всеки възникнал проблем. С лекота ще отхвърлите всички стари за-дължения. Възползвайте се максимално от жизнеността и отличната си форма. У дома с радост ще се оставите да ви поглезят, но и вие пригответе изненада за близките си. Взаимните и споделени чувства ще ви сплотят и направят истински щастливи.
16 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Развитието на делата ви подхранва увереността и надеждите ви. Новостите ще ви привличат и ще се посветите на смело начинание, обещаващо добра възвращаемост. В личен план е време да си дадете ясна сметка на къде са ориентирани предпочитанията ви и да не пречите на другите, ако не ви е интересно.
16 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Вариантите са повече, от вас зависи какво ще предпочетете. Порицанието, на което се подлагате не е начин да избегнете отговорностите си. Волята ви е силна. Дайте предпочитания на истинските и стойностни неща за вас и ще намерите по-бързо отговора на онова, което ви вълнува.
16 май 2021
Последни новини