От х:

Днес в x:

Гардове на дискотека млатят клиенти. Уволниха ВиК шеф заради компютър. Преглед на регионалния печат

„Уволниха ВиК шеф, не можела да работи на компютър, информира в заглавие над главата „Хасковска Марица”. Шефът се казвал Жечка Петрова и шефствала в Харманли. Бягала от РС-то като дявола от тамян. „Писна ми да получавам протоколите на карирани листове” мотивирал се началникът на областното ВиК Петко Стойчев. За Петрова се смяташе, че е последния човек във водното на бившия шеф Атанас Бързев.

„Изобразиха Бойко с планински кристали и лечебни камъни”. Цял портрет от планински кристали направил хасковлията Николай Колев на премиера. Цял месец той старателно изграждал лика на Б.Б. камъче по камъче. Част от камъчетата били за да изсмукват отрицателните енергии. Портретът бил връчен на депутата Иван Петров, който да го прати на Бойко. Браво, никой не се бе сетил досега! Сега остава и първата икона да се направи на Човека, после може и монумент. Приживе.

„Библиотеките отрязоха сектата на Том Круз”. Прословутата секта Сциентология, чиито последователи са куп световни звезди, сред които Том Круз изпратила преди три месеца кашони с книги и дискове като дарение на хасковската библиотека. Оттам ги приели но категорично отказали да ги инвентаризират.

„И в Хасково се разграничиха от Смолян за забрадките”. Тоест мюсюлманките които носят тези аксесоари ги свалят, когато трябва да бъдат снимани за новите лични документи. „Вярно е че ислямът го изисква, но има конституция на България и европейско законодателство” отговарят хората. Това което се случило в Смолян било изкуствено създадено напрежение, смятат мюсюлманите. Добре че мнозинството от тези хора разсъждават трезво, доста българи не могат да се похвалят с това качество.

„Калпав софтуер пак затапи границата”. Софтуер ли, нещо друго ли, но пак километрови опашки от ТИР-ове стояха по 4-5 часа пред пункт „Капитан Андреево”. Според някои слухове, затруднената работа е в отговор на акцията на баретите срещу гранични полицаи, при която няколко корумпирани ченгета бяха закопчани.

„Бинев невменяем, вкара бизнесмен в болница”, съобщава над главата вестник "Новинар юг".Честния хасковски съд е прекратил разследването за побой срещу Слави Бинев позовавайки се на психиатрична експертиза, че Бинев не можел да отговаря за действията си докато чупел крака и пръсти на своя жертва. Тогава обвинението внася искане Бинев да се лекува принудително в психиатрична клиника. Това обаче е отхвърлено от съда. Най-точно го казва измамен от Бинев естонски бизнесмен-"Когато взима пари е нормален, когато трябва да ги дава е луд". В България сме.

„200 свободни местта в гимназиите” Доста седмокласници се ослушват да се запишат защото чакат да се освободи някое място в по-реномирано според тях училище. Напливът е оставен за след трето класиране.

„Гардове млатят клиенти пред дискотека в Баните”. Счупен нос и оток под окото е резултата от визитата на двама хасковлии в дискотеката „Корона” в село Минерални Бани. Ей така без причина гардовете скочили и набили хасковлии в 4 сутринта. Пак без причина неколцина се клаха пред хасковския Версай в миналия петък, забележете около четири и половина сутринта. Явно, тогава стават безпричинните неща.

„Шаранът по Марица излезе от анонимност”, на страница 6-та малко топли думи за рибарите и малки тайни как да се справят с вкусния „никулденец”.

Това бе по-инетресното от днешната преса.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини