От х:

Днес в x:

„Весойл” в несъстоятелност. 4 хасковлийки на „Мис лято” в „Шератон”. Преглед на печата

ГДБОП арестува митничар и полицай за рушвет, пише в заглавие над главата „Хасковска Марица” днес. Темата е вчерашната зрелищна акция на МВР на Капитан Андреево. Разработката била отпреди месец и половина-два. Рушветчиите били снимани с камера.

Хакери крият обороти от касовите апарати, пише в другия акцент от първа страница. Новата схема била засечена от данъчните.

Жена надхитри измамници, друго заглавие от страницата. Става дума за димитровградчанка, която се усетила, че мним доктор се пробва да я метне и се обадила в полицията. Двама са закопчани.

Фирмата на Здравко Узунов „Весойл” ще бъде обявена в несъстоятелност. Чака се решението на съда. Информацията е потвърдена от собственика, който гледа ведро на нещата, въпреки сполетелите го неприятности.

Опашка в общината за домовите книги, пише още в броя. Срокът за предаване на документите в администрацията изтече вчера. Хората недоволстват, че ги занимават с неща, за които в общината би трябвало да има информация – нотариални актове, собственици, площ на жилищата.

Маскирани закопчаха ченге пред политолог, пише в заглавие над главата за вчерашната акция „Новинар юг”. Изданието предава впечатленията на Иво Маев, пред когото качулки закопчали униформен на бариерата.

Дубъл: АБ строи и „Тракия”, акцент от втора страница. Хасковската фирма е сред подалите най-ниска оферта за строителството на лот 4 от аутобана. Вестникът припомня, че същата фирма е сред спечелилите обществената поръчка за облагородяването на Хасково.

Фирмаджии плащат двойно за отчетите, пише още изданието. 12 500 фирми от региона се вместили в крайния срок, който изтече вчера, за да предадат финансовите си отчети в агенцията по вписванията.

През войната България бе по-добре от сега. Това заявява пред вестника Любов Димитрова от Узунджово. Материалът за живота в хасковското село е на 6 страница.

4 хасковлийки ще участват в националния конкурс „Мис лято” в столичния хотел „Шератон”, пише на 12 страница вестникът. Това са Моника Бузова, Валентина Жекова, Маргарита Кирилова и Александра Кръстева.

Успех!

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков     

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини