От х:

Днес в x:

200 пъти Пежо на хасковската картинг-писта

Маги от Варна подготвя гумите на Пежо за предстоящото състезание

Над 200 автомобила Пежо участваха в 5-я национален съобор на марката, който се проведе на хасковската картинг писта. Емблемата с изправеното лъвче грееше на автомобили от началото на 60-те години до свръхмодерните Пежо 308 –модел от 2009-та. Сред лъскавите машини се открояваха два автомобила-култовото пежо 404 счеитано за един от най-успешните модели коли на всички времена и състезателното пежо на Росен Колев който отнесе конкуренцията във всички състезателни дисциплини.

Освен да показват лъскави брони, пежа-та мереха сили и на пистата. Италианско преследване, майсторско шофиране и змейка бяха отделните дисциплини на които всеки мераклия можеше да покаже майсторлък. Естестевно, само ако бъде с Пежо. Другото естествено покрай автомобила бяха хубавите момичета, по правило руси, които доукрасяваха своеобразния автосалон. Не съвсем естественото бе ролята на част от тях като механици. Маги от Варна показа истинско майсторство при смяната на гуми за свой колега състезател.

Утре съборът завършва със свободен картинг за автомобилистите. В него ще се включат и хасковските пилоти които днес останаха извън гонките поради липса на подходящите автомобили.

Г.Христов

Колата на шампиона Росен Колев от Резина Рейсинг
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини