От х:

Днес в x:

МВР удари стоки с изтекъл бандерол при операция "Цигарите"

Цяла нощ в Асеновград продължи работата на полицията по продължението на операция "Цигарите" срещу разпространението на акцизни стоки без бандерол. 110 мастербокса цигари с бандерол с изтекъл срок са намерени в Асеновград. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде Фокус.

Мастербоксовете са открити в складово помещение при специализирана полицейска операция. Контрабандната стока е заловена при продължение на операцията "Цигарите". Обиските и претърсванията продължиха през цялата нощ. По случая работи ОД МВР Пловдив.

На 4 юни 2010 г. в Садово бяха открити 4370 мастербокса цигари с бандерол с изтекъл срок. При специализирана операция „Цигарите” в Садово, близо до читалището в стопански постройки, бяха открити 4370 мастербокса цигари, които се равняват на пет ТИР-а с цигари. Цигарите са били с изтекъл срок на бандеролите на 31 март тази година. Вместо да бъдат подновени бандеролите, съгласно закона, с микробуси те са били разпространявани в търговската мрежа в региона като по този начин са били нанесени щети на национални бюджет. Същия ден в Асеновград бяха намерени 11 200 бутилки алкохол с фалшиви бандероли. Складовете с алкохола принадлежат на ръководителя на организираната престъпна група, която беше разбита в Садово, Пловдивско същия ден.

При продължаващите обиски и претърсвания в складовете на главното действащо лице от Садово, но този път в Асеновград, бяха открити бутилки алкохол от най-различни марки производители.

Операция „Цигарите” удари джакпота в Садово, бяха коментарите, които съвпаднаха с рекордния джакпот, натрупан в спортния тотализатор.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини