От х:

Днес в x:

25 °C

8 години затвор за педофил. Дезертират от синята зона. Преглед на регионалния печат

"3-ма дезертираха от синята зона", заглавие над главата във вестник "Новинар юг". Това са трима от 16-те контрольори на синята зона, които вчера по неизвестни причини не са се явили на работа. Иначе контрольорите ще се увеличат до 20. Вчера бяха издадени първите стотина талони на паркирали автомобили в центъра. Огромната част от общо 531 места в зоната обаче останаха незаети през целия ден.

"След затвора отказват работа", челно заглавие в "Новинар-а". Оплакването е на пандизчии. Те между другото получават социални помощи от държавата, за да се "стабилизират" след излизането от затвора. Рядко се регистрират в бюрото по труда. Причината е че фирмите не ги наемат на работа-нямат трудови навици а много от тях са неграмотни.

"Двете езикови и ПМГ в Топ 3 на матурите" Двете езикови са от Хасково и Димитровград и става въпрос за хасковското ПМГ. Класацията е както следва ГПЧЕ"Асен Златаров" 5.22, ПМГ "Боян Петканчин" 5.19, ГПЧЕ "Иван Богоров" 5.10.

"Наш ученик с две стипендии след Кенгуру" Математическото състезание се е оказало успешно за димитровградчанина Милен Георгиев. Заради първото си място, 4-то класникът на Любен Каравелов получава прием в софийската математическа гимназия от 5-ти клас и две стипендии, национална и общинска, по програмите за подпомагане на талантливи деца.

"Превеждат на полски за 48 кила дрога"-водещо на страница 3-та. По искане на адвоката на подсъдимия за трафик на хероин Януш Швайкос, съдът ще преведе обвинителния акт на полски. Заради това и делото за рекордната пратка е отложено. Дано после полякът не поиска превод и на родния му диалект. После да се разболее от мистериозна болест и още куп други процесуални хватки.

"Червени черпят с уиски и череши за 10 месеца ГЕРБ" пресконференцията на депутатката на БСП от Хасково Емилия Масларова бе подкрепена от солидно присъствие на колеги -съпартийци-Младен Червеняков, Петър Корумбаше, Драгомир Стойнев, 10 годишно уиски и маркови червени череши от Крепост. На цялата пресконференция ставаше въпрос за ГЕРБ и Бойко. Даже гаджета не говорят толкова един за друг.

"8 години затвор за педофил" водещо заглавие в "Хасковска Марица" Педофилът е от харманлийското село Иваново. Димитър Ангелов опитал да изнасили 8-годишното внуче на жената, с която живеел на семейни начала.  Освен затвора, педофилът ще плати  и 20 хиляди лева граждански иск.

"Химията изби рибата на матурите" Химията регистрира най-високия успех от тазгодишните матури-5.28. Най-ниския е по-географхия 3.23. Средния успех за областта е 4.00.

"300 лв акт за домашен любимец без намордник". Това трябва да касае стопаните на кучета които ежедневно се разхождат на Ямача. Това са расови породи-Аржентински дог, кангал, питбул, добермани и ротвайлер и прочие животники, за които по белия свят има ограничителни режими, щото са опасни. Трябва да касае стопаните ама не ги касае. Никой не слага намордник, не че има кой да ги проверява де.

"Температурите от 37-38 градуса са най-коварни". Баналното твърдение е вложено в устата на медици и е превърнато в чело на вестника. Майки с бебета да внимават като се разхождат в жегите, продължава с безплатните съвети статията. Температури от 38 градуса били опасни, защото хората ги подценявали. При 44 градуса например си стоели в къщи и не получавали топлинни удари !!!

"ГЕРБ се готви за служебна победа на местинте избори" Това е по думите на екс правосъдния министър Младен Червеняков. Той разкри, че управляващите се опитвали да наложат промяна в закона, според която всеки кмет за когото има започнато досъдебно производство, да не бъде допускан да се кандидатира за нов мандат догодина.

Това бе по-важното от местната преса.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С финансови и други придобивки ще отбележите днешния ден. Развитията ще ви зарадват, но основната заслуга за тях сте вие самите. Сега може да успокоите темпото и да споделите с близките си доброто си настроение. Очаква ви приятен и ненатоварен ден, красивите гледки на природата ще върнат силите и желанието ви да не прекъсвате добрата тенденция.
23 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Налице са всички изгледи този ден да мине спокойно и без излишни емоции. Имате нужда от почивка и хубавото е че ви се откриват добри възможности за разтоварване. Отложете разговор с ваш близък, ако обстоятелствата го позволяват, тъй като това само ще ви натовари, а и едва ли ще успеете да постигнете целта си. Съобразете се с нещо, което любимия човек иска от вас.
23 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Заемате се с доста задачи, но непостоянството ви може да ви изиграе лоша шега. Бъдете внимателни при работа с документи, не подписвайте нещо, със съдържанието на което не сте запознати достатъчно добре. Хармонични семейни и професионални отношения.
23 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
За някои ваши проблеми могат да ви помогнат ваши близки. Ремонтна дейност ще ангажира вниманието и силите на част от вас. Други ги очаква приятна изненада и придобивки. Самочувствието ви е на ниво, а чувството ви на хумор ще ви обгражда с приятна компания. Успешно представяне на изпити очаква учащите се.
23 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Тръгвайки на път, има задачи, които не търпят отлагане. Подгответе автомобила, консултирайте се за променените услови по пътищата, ако има такива и шофирайте внимателно. Радостни вести ще направят деня ви по-вълнуващ. За някои те са свързани с предстояща изява, за други с възможност да реализират финансова сделка.
23 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Получавате добри новини, свързани с настоящата ви работа, което ще ви позволи да действате доста по-свободно днес. Внимавайте обаче с ангажименти, свързани с хора, които не познавате твърде добре. Ще ви се наложи да вдъхнете повече увереност на човек от обкръжението ви, който е на прав път, но му липсва самочувствието че ще успее.
23 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Изпълнени сте с ентусиазъм и идеи за амбициозни проекти, и нямате търпение да пристъпите към осъществяването им. Помислете разумно какво сте в състояние да жертвате за да осъществите друго. Едва тогава пристъпете към действие. Обърнете внимание и на потенциалните партньори, в сътрудничеството ви има бъдеще.
23 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес ще бъдете изявено активни. Ако се измъчвате от тревожни мисли по определен човек, по добре поговорете с него. Ще си изясните недоразуменията и ще ви олекне. На работното място не допускайте да ви приписват чужди пропуски. Старайте се с поведението си в семейството да предизвиквате уважение.
23 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е много ползотворен за вас. Ще преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще имате възможност да си починете.
23 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Следвайки интересите, ще пренебрегнете нечие неодобрение във връзка с действията ви и ще продължите напред. В обкръжението ви има хора, чиито оценки не винаги съвпадат с вашите и приемате отношението им враждебно, но боже и да грешите. Вземете мерки и не изоставяйте в сроковете, които не търпят отлагане.
23 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намирайте мярката във всичко, за да не си създавате сами затруднения. Денят предразполага към съзидателна работа, творческите занимания ще са интересни и създаващи усещане за пълнота. Любовта е до вас, стига да отворите сетивата си за положителните вълнения, с които ни зарежда допира й.
23 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете желанието си да се утвърждавате като професионалисти в перспективна посока. Не пропускайте добрата възможност. Бъдете по-гъвкави при вземането на решения и ще стъпите на вярната пътека. Ставащото идва да ви покаже, че пред вас се откриват нови хоризонти. С далновидността си печелите преднина, очакват ви възнаграждения и придобивки.
23 юни 2021
Последни новини