От х:

Днес в x:

4 лв за големи, 2 за пеленачета на басейна в Лебеда

Лебеда отвори врати, Деница бе от първите

Плувния комплекс в „Лебеда“ отвори врати от днес и веднага прие първите подгонени от жегата посетители. Куриозно, но най-запознати с предсрочното отваряне/миналата година бе след 1-ви юни/ бяха димитровградчани. Деница и Мартин се потопиха първи още сутринта, малко по-късно дойдоха други техни съграждани.

Цените изненадаха приятно пълнолетните. От 9 до 18 часа те са 4 лв за цял ден с включен шезлонг и чадър. След 19 часа до полунощ цените падат на 3 лв. Между двата периода има 1 час профилактика. 3 лв струва удоволствието за деца от 8 до 13 години. Новото в сравнение с миналата година е че децата от 0 до 7 години които влизаха безплатно, сега ще плащат по 2 лв. Така, семейна двойка взела 1 годишното си отроче поради липса на свободна баба, ще се бръкне с 10 лв дори и детето да не се топне във водата.

Като цяло обаче хората бяха доволни и от цени и от условия. Филтрацията на водата е непрекъсната, басейнът се хлорира два пъти на ден. Преди пускането му в експлоатация регионалната здравна инспекция е взела микробиологични и химически проби от водата. Резултатите са в нормата.

Г.Христов

Качеството на водата е отлично споделиха посетителите
Още по обяд голяма група деца пробва басейна

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини