От х:

Днес в x:

Откараха Ирина в Пловдив. Състоянието й още е критично

10 съученици на Ирина и дариха кръв. Засега това не помогна

Абитуриентката от професионалната гимназия по автотранспорт Ирина Мишонова спешно бе транспортирана в Пловдив, след като състоянието и продължава да се усложнява. Днес тя бе взета лично от доцент Чавдар Стефанов, ръководител на Клиниката за анестезия, реанимация и интензивна терапия /КАРИТ/. Поради естеството на травмата/ черепно-мозъчна/ не е възможно да се направят точни прогнози за шансовете на 19 годишната девойка.

Ирина бе изведена за малко от комата предния ден, след като лекарите констатираха стабилизация на белодробната травма, която до момента се считаше за водеща за състоянието и. За съжаление девойката е започнала да получава гърчове. Черепно-мозъчният оток се е оказал много по-сериозен, отколкото са показали първите снимки на скенера непосредствено след катастрофата. С оглед влошаване на перспективата, девойката е върната в предишното състояние и са потърсен специалистите от КАРИТ.

Ирина Мишонова катастрофира на 4-ти май между селата Клокотница и Горски извор. Тя бе приета в хасковската болница в контактно състояние, с първоначална диагноза счупен крак и фрактура на таза. Сутринта на следващия ден състоянието и рязко се влоши и тя изпадна в кома.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини