От х:

Днес в x:

Убиецът биел жена си заради старците в къщи

Блокът на ул. "Иван Вазов", в който се разигра кървавата драма

Жалба в полицията, че е била бита от мъжа си Вълкан Кръстев, е подала преди месец съпругата му Стоянка, която близките наричат Таня. По нейните думи предишната вечер преди двойното убийство и самоубийство в Димитровград, той отново й посегнал.

Според съпругата повод за скандалите в семейството били двамата старци – 75-годишният й баща Георги Раев и баба й Въца, на 92 години. Баща й бил диабетик, с ампутиран крак и го приютили в апартамента си малко след Нова година. Бабата пък идвала да живее при тях само през зимата. Въпреки, че не се грижел лично за тях, Вълкан се дразнел от присъствието им в жилището. Вероятно това е отключило и агресията му в понеделник следобед, когато застреля с „Макаров“ двамата старци, а след това се самоуби.

Съседите им от блока на ул. „Иван Вазов“ бяха потресени от новината. Никой от тях дори не е подозирал, че в жилището на шестия етаж се разизграват такива семейни драми. Те дори не знаеха, че Вълкан и Стоянка са в процес на развод.

„Изглеждаше тих, спокоен, уравновесен човек. Дори миналия ден го видях с работни дрехи, правеше някакъв ремонт. Явно е превъртял от нещо. Учуден съм“, каза пред Haskovo.net Иван Крумов. Неговият магазин за рабарски принадлежности се намира точно пред входа на блока, в който се разигра трагедията вчера.

Тодор Кръшков

Съседите от блока не подозираха за фамилните крамоли
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини