От х:

Днес в x:

„Райна Княгиня” се облече в бални рокли. Ще ги продава на абитуриенти

Моделите на "Райна Княгиня"

 Хасковската гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня” загря за абитуриентските балове с пищно ревю в Дома на учителя. Над 30 модела официални тоалета за изпращане и бални рокли, показаха манекените от клуб за модели „Аглая” към гимназията. Дефилито мина пред неистови аплодисменти на пертъпканата с ученици и родители зала. Пролетното ревю се организира за пръв път от училището.

Всички тоалети са проектирани и изработени до последния шев от 12-токласниците на „Райна Княгиня” похвали се директорката Росица Иванова. Целта е да се освободи въображението на децата и да се измъкнат те от диктата на модната конфекция. Цената на моделите варира от 40 до 140 лв в зависимост от използваната материя. Тя бе памук, ликра, коприна и сатен. Цялостната концепция бе семпло и красиво. Подчинено на идеята, че има живот и след абитуриентския бал. Или че хубавите тела и под всякакви дрехи си личат, както констатираха младежи с блеснали очи.

Бална рокля
Тоалет за изпращане

Особеното на тоалетите е, че те ще бъдат изложени за продажба в седмицата на Гимназията, между 19-ти и 23-ти април. Могат да си ги закупят всички абитуриенти от града.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини