От х:

Днес в x:

„Замирисва на море“ от K.LINA и Братя Аргирови - летен фюжън от поколения

Калина Баткова, вече позната с артистичния си псевдоним K.LINA, отново ни изненадва с колаборация с Братя Аргирови. След като през декември тримата изпълнители придадоха успешно ново звучене на песента ГОТ Е!, новото им предложение е летен римейк на хита „Замирисва на море“.

Тримата артисти заедно решават, че искат да запазят песента за текущия летен сезон, за да изпипат всеки детайл и да дадат най-доброто на аудиторията. Около създаването на сингъла и клипа към него, целият екип има интересни истории. Групата е прекарала четири нощи по южните ни морски брегове и видеото е заснето за три дни. K.LINA разказва, че по време на снимките всички задружно са се будили със звученето на „Замирисва на море“, за да се заредят за предизвикателните моменти. “Спахме по около 3 часа, за да избегнем горещите части от деня. Но си беше приключение и си заслужаваше.” - споделя още младата изпълнителка.

K.LINA и Братя Аргирови единодушно съобщават, че най-важното послание зад красивия видеоклип е каузата, която влагат: “Искаме да покажем на българите, че нашето Черноморие е великолепно и си заслужава да бъде посещавано! Определено трябва да върнем у хората любовта към родните солени вълни и златни плажове.”

Източник: bgradio.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини