От х:

Днес в x:

СУ "Любен Каравелов" открива сезона на баловете в Димитровград

От 24 до 26 май сцената на пл.България отново ще се превърне в бляскава вечер за завършващите тази година абитуриенти от Випуск`2024. Станалите вече традиция дефилета на зрелостниците ще се проведат в три вечери, информират от местната администрация. Четири училища ще изпратят своите абитуриенти в дните около 24 май. 

Първият бал е на СУ "Любен Каравелов" на 24 май /петък/. В 18.15ч. празнично украсените автомобили на абитуриентите ще поемат по познатия маршрут по алеята зад общината, за да слизат тържествено пред червения килим първите млади хора от Випуск`2024. В 18.30ч. те ще пристъпят по червения килим, за да се качат на сцената и да дефилират пред събраното се множество. 

Същата вечер по червения килим ще дефилират и възпитаниците на ПЕГ "Иван Богоров". В 19.15ч. автомобилите им ще потеглят по установения маршрут, а в 19.30ч. тазгодишния випуск на Езиковата гимназия ще стъпи на червения килим и сцената на пл.България пред очите на близки, роднини и граждани.

На следващата вечер, 25 май е дефилето на най-многобройния випуск дванадесетокласници от ПМГ "Иван Вазов".  Точно в 18.00ч. зрелостниците на природо-математическата гимназия ще поемат със своите официални возила по алеята. В 19.15ч. ще преминат по червения килим и ще се качат на сцената за своето дефиле.

Последната вечер на 26 май (неделя) в 18.30ч. автомобилите с абитуриентите на Професионална гимназия "Проф.д-р Асен Златаров" ще поемат по познатия маршрут, за да преминат тържествено в 19.00ч. по червения килим и да дефилират на сцената на централния площад в града. Както подобава за особения блясък на вечерите ще се погрижат музикантите от Забавно-духов оркестър.

В трите празнични вечери в района на ул.Цар Симеон и паркинга на Голямата пейка ще е въведена временна организация на движението. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини