От х:

Днес в x:

Дженифър Лопес разкри тайната на екстремното си отслабване

Изображение 1 от 2

    Миналата седмица в Ню Йорк се проведе събитието Met Gala Costume Institute, на което присъстваха голям брой известни личности. Сред гостите на вечерта беше американската певица и актриса Дженифър Лопес. Звездата се появи на килима в луксозна рокля, която перфектно подчертаваше съблазнителните ѝ извивки.

    Феновете оцениха високо тоалета на стройната красавица. Мнозина обаче сметнаха, че певицата злоупотребява с популярното в момента лекарство за отслабване. Явно обаче място за притеснение няма. В скорошен епизод на "Live with Kelly and Mark" Дженифър Лопес разкри какво наистина ѝ е помогнало да отслабне. Според Джей Ло в момента тя е заета с подготовката на музикалното си турне. Наскоро тя участва и в снимките на филма „Целувката на жената паяк“. Лопес признава, че се е движела много и затова е в такава форма.

    „Тайната е движението. Непрекъснато движение на тялото, упражненията по два часа всяка вечер... Сега е времето, в което съм в много добро и здраво състояние. Сега съм по-слаба от всякога“, каза Дженифър Лопес.

    Източник: radioenergy.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини