От х:

Днес в x:

Забележителностите на Хасково бяха представени пред бизнеса от Европа, Африка и Азия

  Туристическият информационен център за пореден път представи забележителностите на община Хасково в международното туристическо изложение „Ваканция & Спа Експо“ в София. Тази година във форума са участвали над 200 изложители от Европа, Азия и Африка, което създава условия за развитие на бизнеса национално, регионално и глобално ниво.

  Юбилейното 40-о издание на изложение Ваканция&СПА Експо се проведе от 13 до 15 март в сстоличния Интер Експо Център. В рамките на тези дни хасковският екип  е обменил контакти с други туристически градове  в страната и чужбина, като се е срещнал с представители на различните сегменти в туризма – национални и регионални бордове, браншови организации, туроператори, агенции, експерти, собственици, мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм, производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес.

  Щандове са били позиционирани от фирми от България, Мадагаскар, Великобритания, Турция, Китай, Гърция, Сърбия, Индия, Монголия, Мавриций, Малдиви, Дубай и Финландия.

  Форумът е бил открит от министърът на туризма Зарица Динкова, която е посочила изобилието от природни и културни дадености в страната, като положителна тенденция за повишаване на интереса към България. Гост на събитието бе и министърът на туризма на Република Мадагаскар -Джоел Рандриамандранто

  ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 се провежда с подкрепата на Министерството на туризма на Република България.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Ха
   ха
   7 0
   10:29, 24 мар 2024
   Я ги покажете и на нас! :))))
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини