От х:

Днес в x:

Гимназисти заснеха авторско рок парче на летището в Узунджово

Изображение 1 от 4

    Училищната рок група "Prima Vista" записа първото си  авторско клипирано парче-"Screaming", съобщиха от училищния вестник "Златаров". Лентата вече привлече внимание в социалните мрежи, където от тази сутрин се разпространява.

    Членовете на "Prima Vista" са от Езиковата гимназия "Проф.д-р Асен Златаров" в Хасково: Кристияна Иванова и Димитрия Георгиева от 11г клас, Жени Шишкова от 10а клас, Филип Христов от 11а, Михаил Цеков от 8в клас и Станимир Иванов от 10д клас. Те са част от музикалния клуб в гимназията, осъществен по Национална програма "Заедно в изкуствата и в спорта", с ръководители Ива Иванова и диригентът на хор "Родна песен", от който и Иванова е част- маестро Мартин Антонов.
    Авторът на текста на "Screaming" е Кристияна, а музиката е на Филип. Авторът на видеото е Славян Костов, а звукозаписът е направен от Ленко Драганов. Снимките са направени през миналата седмица в един от хангарите на летището в Узунджово. Индивидуалните сцени на Кристияна пък са заснети в изоставена сгради в парк "Кенана".
    Реализирането на проекта  по програма "Културни инициативи" на Община Хасково, по която са кандидатствали от Алианса за регионално сътрудничество и развитие.
     

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини