От х:

Днес в x:

Заловиха след гонка хасковлийка пила и без книжка зад волана

За 24 часа е била в ареста хасковлийка, след гонка с полицията. 41-годишната жена натиснала газта на Форда си при опит да бъде спряна за проверка в хасковския квартал „Болярово“. Униформените фиксирали колата й, след като забелязали, че тя се движи с висока скорост. Случката се разиграва малко преди 20 часа миналия петък

След краткото преследване, бегълката е локализирана в района на ул. „Дунав“. Пробата й показала 0,59 промила. Справката е изяснила, че водачката е с отнета книжка за същото нарушение за употреба на алкохол над 1,2 промила. 

Бързо производство е образувано на същия ден и срещу друг водач, хванат да кара пиян. 47-годишният мъж е шофирал „Ауди“ по улиците на града с 1,7 промила. Водачът е отказал кръвна проба.

Други двама водачи са били доведени в ареста на РУ Хасково тази нощ. 40 минути след полунощ е хванат да шофира „Пежо“ по улица „Стара планина“ 27-годишен мъж. Техническото средство показало, че е под въздействие на различни опиати. Час по-късно е доведен и 23-годишен, управлявал „Мерцедес“ с 1,42 промила алкохол.

По всички случаи в съответните управления са заведени производства.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини