От х:

Днес в x:

8 °C

Делян Добрев: Имат ме за най-задръстения депутат, изневерих на жена си само с политиката

В навечерието на Свети Валентин потърсихме депутата Делян Добрев, за да разкаже за романтичните си преживявания със своята съпруга. Заедно са от почти 11 години. Имат две деца - 6-годишния Александър и 3-годишната Ина.

Делян Добрев, депутат от ГЕРБ

- Как се запознахте със съпругата си?

- Запознахме се през 1999 година. Бях втора година студент в Щатите. Всяка ваканция се връщах в България. Запознахме се през зимната ваканция на един купон с приятели. Не знам как стана, но много бързо се харесахме. Бях само за 20 дни в България. Когато си тръгнах, вече имах гадже. Оттогава сме заедно.

- Как успявахте да поддържате връзката си от разстояние?

- По интернет. Чувахме се и по телефона. Тогава разговорите бяха много скъпи. Пращахме си имейли. Всеки ден си пишехме в продължение на две години.

- Дълги ли бяха писмата ви?

- Не съм от хората, които много споделят. Но в онези дни съм го правел. Пишехме си какво ни се е случило през деня. Макар че сега не го правя.

Тези имейли не бяха много лесни. В онези години имаше само една интернет зала в Хасково. Спомням си, че жена ми чакаше да свърши работа, за да ми пише.

Бяхме заедно през моите ваканции. Пътувахме много - и в България , и в чужбина.

- Как решихте да се ожените?

- Не може да се каже, че беше спонтанно, защото имахме 6 години връзка. И двамата знаехме, че нещата вървят натам. Когато жена ми забременя, решихме да се оженим.

- Как й предложихте?

- Нищо специално не направих, тя дори ми се сърди. Предложих й брак на едни пластмасови столчета в заведение на Кенана. Нищо романтично нямаше. Дадох й пръстен, който много дълго търсих в Хасково. Не съм ходил да го избирам в София или Пловдив. Беше най-хубавият, което можах да намеря тук.

- Какво обичате да правите заедно?

- Обичаме да пътуваме. Когато се оженихме, моите родители ни подариха екскурзия в Париж. Ходили сме заедно в Щатите. Бяхме с едно приятелско семейство, сами си направихме маршрута. Обикаляхме- Лос Анжелис, Лас Вегас, Вашингтон, след това в моя университет. Ходили сме в Рим, в Лондон.

Тази зима бяхме за една седмица в Австрия. Караме ски - аз, жена ми и синът ни Алекс. Ще учим по-малката ми дъщеря Ина догодина.

- Най-екстремното ви преживяване заедно?

- Жена ми падна много лошо на ски. Много се притеснихме всички. Удари си главата и загуби памет за известно време. Но се оправи. Ядрено - магнитният резонас показа, че всичко е наред.

- Какво празнувате на 14 февруари?

- Нищо особено не правим. За утре ще измислим нещо. Не съм толкова интересен човек. Не съм много романтичен. Аз съм практик. Защо не си поговорим за бюджета?

- Темата ни е друга. Какви подаръци правите на съпругата си?

- Обикновено тя сама си ги избира. Един два пъти съм ги избирал аз, но тези опити не бяха много успешни. Съпругата ми си ги избира няколко месеца преди празника. Преди две години й подарих кола за рождения ден.

Докото бях в Щатите съм й изпращал цветя по куриер.

- Как тя прие вашия флирт с политиката?

- Тя винаги ме е подкрепяла във всичко. За нашето семейство това беше голяма промяна. Живеем заедно в София. Алекс е много чувствителен, беше привързан към детската градина в Хасково. Беше голяма драма, когато тръгнахме, на мен ми идваше да се разрева. Но свикнаха, въпреки че с неохота ходят в детската градина в София. Жена ми си търси работа. Колегите ми ме бъзикат, че съм цял народен представител, а не мога да намеря работа на жена си.

- Ревнувате ли се?

- Не, ние сме постоянно заедно. Няма ревност между нас. С нея често се шегуваме. Аз й споделям, че колеги ми от Народното събрание казват, че съм бил най-задръстеният. Всички говорят за мацки, а някои сигурно си похождат. А аз си мълча. Тя ми казва: "Ти си тиха вода. Приказвай и ти, кой знае вярно ли е - с тази, с онази..."

Интервю на Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 13.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате.
13 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Добро развитие на делата ви и приятелски сбирки, но които ще ви подскажат великолепни идеи. Други ще мислят над възможностите за бизнес, а няма да липсват и такива, които ще положат специални грижи по опазване на имуществото си. Към партньора си бъдете ведри и не го пренебрегвайте, ако някъде другаде са отнесени мислите ви.
13 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Атмосферата на дома ще ви зарежда с добри очаквания, но и не само тя. Развитията през последните дни ще ви подтикнат към конкретни действия, свързани с предстоящо пътуване или друга делова активност. Други ще продължат с професионалната си подготовка, отдавайки значение на нови моменти в нея.
13 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Поставяте си високи цели, които изискват последователни действия и упорство, за да стигнете до желаните резултати. Подобряване на материалното състояние за онези от вас, които не щадят времето и силите си. Бъдете добри с всички и най-вече с хората от обкръжението ви, те милеят най-много за вас. Отнесете се към предложенията им конструктивно и ще си спестите недоразумения.
13 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
С лекота ще постигате всичко, с което се захващате днес. Възползвайте се от шанса, но не злоупотребявайте с късмета си. В добра физическа форма сте, самочувствието ви е добро и това ви прави още по-витални. С доброто си настроение влияете положително и на финансовото си състояние.
13 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Без излишна суета ще работите и придвижвате делата си в посоката, която желаете. Покажете на недоброжелателите си, че компанията им няма да ви липсва. Позитивното ви мислене ще ви помогне да неутрализирате лошите енергии покрай вас и по-бързо да приключите с нещата, които не ви носят добро настроение.
13 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Понижено настроение и раздразнителност ще се забелязват у много от вас днес. Причините са комплексни, но като основна е липсата на трайна трудова заетост. Уморени сте от несигурността и безпаричието, но това не е причина да се отказвате от правата си. Вниквайки в подробностите, ще прецизирате всичко и ще намерите по-бързо решение на проблема си.
13 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитията през последните дни влияят върху желанието ви за изяви. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. В живота на някои от вас ще се появи нов човек, чиято роля ще бъде значима. Не пренебрегвайте онези, които показват добрите си намерения към вас.
13 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
При вас шансовете ви за успех в домогванията ви към вниманието и чувствата на една определена личност са твърде оскъдни. За момента запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него. Ще имате хубави събития, които ще разнообразят деня ви и ще ви заредят с очаквания.Не анализирайте прекалено много нещата, защото ще изгубите очарованието на мига.
13 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Служебни ангажименти ще запълнят времето на много от вас. Но най-добре ще се почувствате, ако използвате деня за почивка и не мислите за проблемите. Можете да сте полезни и на други, не отказвайте съдействието си. Допирът с природата и чистият въздух ще ви се отразят добре и ще мобилизират силите ви.
13 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще инициирате срещи с хора, които биха ви помогнали да се справите по-добре с проекта, над който работите. Финансовите ви проблеми ще намерят решението си и с подкрепата на добре подбрани приятели, намерете пътя към тях. Ще преборите стреса с релаксиращи масажи, спортни занимания или в компанията на любим човек.
13 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Предстоят ви важни промени в личен план. Преценете добре приоритетите си и не се колебайте да действайте. Не обръщайте внимание на пренебрежението от страна на близките си. Съвсем скоро всичко ще се промени в желаната от вас насока. Със своята проницателност и интуиция вие успявате да достигнете до скрити за другите детайли, които трябва да използвате.
13 апр 2021
Последни новини