От х:

Днес в x:

Емоционална среща на военните от полигона в Корен и възпитаниците на Центъра от семеен тип за деца и младежи с увреждания

Изображение 1 от 2

    „Коледата е веднъж в годината, но добро може да се прави всеки ден“. Под това мото от учебен полигон „Корен”, с командир подполковник Христо Василев, реализираха инициатива за събиране на дарения за социални домове в Хасково.

    Част от военния състав посети Центъра от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Хасково. В кампанията се включиха всички военнослущещи от формированието. Дарени са дрехи, топки, обувки, пособия за развлечение на младежите в дома. Една от най-впечатляващите и емоционални срещи на военнослужещите бе с възпитаника на дома, чието любимо занимание е да рисува. Негова картина, като подарък за всички в поделението, замина на изпроводяк за „Корен“. Новата инициатива, която военнослужещите подхващат е свързана с подпомагането на едно от момичетата от Дома, което през тази година е абитуриентка. Те ще я подкрепят, като поемат куверта за блата й и този на придружителя й.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      По
      Последният Хасковлия
      2 -2
      13:29, 16 фев 2024
      Военните са шайка хрантутници който бих изпрал с кеф в адеевка.
    • 2
      Ка
      Кауньдире
      1 -1
      13:33, 16 фев 2024
      Гледам снимките и се чудя , тези в униформите ми изглеждат с по големи увреждания.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини