От х:

Днес в x:

АПИ и МВР-Хасково сложили 468 знака в 25-километрова отсечка

За общата сума от 324 000 лева

Агенция "Пътна инфраструктура", изпълнявайки указанията на МВР-Хасково, е поставила общо 468 знака по продължението на 25-километрова отсечка в областта. Регионалният министър Андрей Цеков ще разпореди проверка по случая.

Това съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков в отговор на въпрос от депутата от "Възраждане" Георги Георгиев по време на петъчния парламентарен контрол.

Регионалният министър уточни, че огромното количество пътни знаци са били поставени от АПИ по проект, съгласуван с бележки, изпратени от областната дирекция на МВР-Хасково.

"Поставени са 468 знака в 25-километрова отсечка. В хода на съгласувателната процедура са отправени бележки от сектор "Пътна полиция" към МВР-Хасково. АПИ е изпълнила указанията на органа", каза Андрей Цеков.

Министърът каза, че лично се е запознал с казуса и е разпоредил съвместна проверка на МВР и АПИ относно целесъобразността на проекта.

"В случая АПИ е приела разписанията на съгласувателния орган и проектът е осъществен в този му вид", увери Андрей Цеков.

Проектът е на обща цена от 324 000 лева, стана ясно още по време на парламентарния контрол.

Източник: Offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини