От х:

Днес в x:

Без опасност за живота е блъснатото 11-годишно момиче на „Раковски“

Изображение 1 от 3

    Без опасност за живота е 11-годишната пешеходка, която беше блъсната вчера на булевард „Раковски“ в Хасково. Инцидентът стана малко преди 15 часа.

    Ученичката, която е състезателка по хандбал. Тя изскочила внезапно на платното и е блъсната от лек автомобил „Форд“, шофиран от 19-годишна. При удара младата хасковлийка останала затисната под колата. Тя е била извадена от очевидци на инцидента и минувачи, които са повдигнали колата, за да я освободят. Транспортирана е в МБАЛ Хасково без сериозни наранявания, но е оставена за наблюдение, за да се проследи състоянието.

    Пробата за алкохол на водачката е отрицателна, взета е кръвна проба за употреба на дрога.

    В 15:45 часа вчера в управлението в областния град е получен още един сигнал за пътен инцидент на пътя между Хасково и Минерални бани. 44-годишен водач от селото е шофирал микробус „Фолксваген“, на който е загубил управлението му и е ударил насрещно движещ се автомобил „Мазда“, управляван от 43-годишна от село Жълти бряг. От удара е пострадала жената, която е настанена в хасковската болница без опасност за живота. Взети са кръвни проби. Съставен е акт на водача на буса.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ха
      Хасковлийка
      24 -1
      11:41, 29 ное 2023
      Взета е проба за алкохол и упойващи вещества на водачката, а на пешеходката дали взеха?
      Че движението в града е ужасно, това всеки го знае, но пешеходците сте стараят да го направят още по-кошмарно. Единици са тези, които пресичат на правилните места и на зелено. Не можеш да минаваш на червено през един от най- натоварените булеварди в града и да се мислиш за недосегаем.
      Желая на пострадалата да се възстанови напълно, както и на водачката, тъй като и за нея е шокова сигуация.
      Хора, пешеходци и водачи, пазете себе си околните!
      • Хъ
        Хъхх
        6 -5
        12:27, 29 ное 2023
        Сигурно на 11 години пий и са друса...
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини