От х:

Днес в x:

Учител на кандидатът на ДПС за кмет на Кърджали: Ерол притежава готовност за диалог

Изображение 1 от 3

    "Ерол притежава психологическа, нравствена и емоционална готовност за диалог", твърди Христо Станчев, който е бил учител на Ерол Мюмюн по български език и литература в кърджалийското училище "П. Р. Славейков". Двамата проведоха емоционална среща, а повод за нея стана книгата "Истината? По една за всеки", чийто автор е бившият учител на кандидатът за кмет на Кърджали от ДПС.
    По време на срещата двамата се върнаха назад във времето и си припомниха емоционални моменти от отношенията между учител и ученик. Според Иван Станчев още от ранните си години Ерол е показал освен стремеж към знания качества като диалогичност, съпричастност и чувствителност. Бившият учител на кандидатът за кмет на Кърджали от ДПС е категоричен, че той е бил уважаван и от съучениците му, и от учителите.
    "Ние живеем в град, който не е милионен. През годините с Ерол сме имали много разговори по проблемите на деня. Неговите разбирания са били винаги актуални. Той има стегнат изказ, но думите му са изпълнени с анализ и успява винаги да направи точната прогноза", твърди Иван Станчев.

    Текст и снимки:Мехмед Мехмед

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини