От х:

Днес в x:

Запознайте се с Михал Камбарев - кандидатът за кмет на Смолян

Народният представител Михал Камбарев обяви преди броени дни своята кандидатура за кмет на Община Смолян. Предизборната кампания се провежда под надслов "Да върнем живота в Смолян!", вдъхновен от неговата лична история на човек, който се завръща в родния си град, за да промени бъдещето му.
 
Михал Камбарев е роден в Смолян в семейство на учители. Тодорка Станчева (в последствие Камбарева) и Григор Камбарев. До 7-годишна възраст живее в блоковете на Гребенците, след което се мести в Рудозем. В 8-ми клас се връща в Смолян, където получава и средното си образование в ГПЧЕ "Иван Вазов" - гр. Смолян. Завършил "Връзки с обществеността" в Софийски университет "Климент Охридски", той се подготвя за успешен старт в бизнеса и предприемачеството, преминавайки множество курсове.
 
През 2014-та година печели пълна стипендия, която му осигурява място сред 30 българи, избрани да преминат през интензивна програма в сферата на бизнес развитието в големите американски градове - Бостън, Ню Йорк и Сан Франсиско. Връщайки се в България с академични знания от меката на бизнеса, Михал решава да придобие практични знания, присъединявайки се в екипа на един от най-успешните предприемачи в България - Ивайло Пенчев - основател и собственик на Уолтопия - световен лидер в своя бранш. Михал се присъединява към новостартиралата компания на г-н Пенчев - Окшънайз - система за прозрачни търгове.  
 
След този период Михал се среща с белгийски специалист притежаващ компания в сферата на привличане на инвестиции. Компанията е пан-европейска с офиси в Брюксел, Женева и Лисабон. Михал с екип от 3-ма човека създава четвъртия офис на компанията в България. През следващите 7 години българският офис на компанията се превръща във водещ с над 40 души персонал.  
 
В продължение на 7 години Михал работи за привличането на инвестиции и разкриването на нови работни места в помощ на редица общини по света, сред които Хелзинки, Копенхаген, Брюксел, Дюселдорф, Милано, Женева, Виена, Париж, Валенсия, Порто, Болоня, Триест, Кьолн, Ротердам, Куопио, Лозана, Ченгду, Ухан и други.
 
Освен, че се занимава с привличане на инвестиции, Камбарев, заедно със свой съученик от езиковата гимназия в Смолян, създава успешна технологична компания в сферата на недвижимите имоти, която предлага нова за българския пазар услуга. Само за една година след стартирането, компанията е оценена на стойност над 1 млн. лв.
 
С целия натрупан опит в управлението на хора, процеси и привличане на инвестиции,  Михал Камбарев  вижда възможност да работи за развитието на родното си място като народен представител. Родопчани му гласуват доверие в три поредни народни събрания, в които той представлява интереса на всички жители на област Смолян. Към момента той е и зaместник - пpeдceдaтeл нa Koмиcиятa пo пpeвeнция и пpoтивoдeйcтвиe нa ĸopyпциятa и члeн нa Koмиcиятa пo иĸoнoмичecĸa пoлитиĸa и иновации.
 
Камбарев дълбоко вярва в неразвития потенциал на Смолян и превръщането му в привлекателен град, предоставящ на жителите красота, уют, ред, развитие и спокоен и балансиран живот. Всички компоненти, които една привлекателна община следва да предложи, за да се завърне животът в Смолян и региона.
 
Да върнем живота в Смолян, с №66! 
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини