От х:

Днес в x:

Траур в Стамболовска община в памет на загиналите при катастрофата младежи

Ден на траур обяви в община Стамболово в памет на загиналите трима млади мъже при катастрофата в понеделник сутринта кметът на общината. Знамената на кметствата ще бъдат свалени наполовина. Така хората ще отдадат почит към отишлите си без време Юзджан Сербест, Галип Махмуд и Каан Север на 16, 25 и 27 години.

Те загинаха при зверска катастрофа рано сутринта вчера. На един от завоите край с.Пчелари Мерцедесът, в който са пътували, се преобърна фатално в крайпътна нива.

Според информацията от полицията причина за катастрофата е загубата на контрол над автомобила от 25-годишния водач. Водачът е загубил управление над колата, излязъл е в ляво по посока на движението и се е ударил в дърво, след което се е преобърнал в крайпътна нива. От удара на място загиват шофьорът, возещият се до него младеж от с.Пчелари и 16-годишното момче от Хасково, което е било на задната седалка. Образувано е досъдебно производство.

В траурния ден се отменят всички развлекателни мероприятия, а събитията ще започват с минута мълчание, се казва в кметската заповед.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бо
    Бог да ги прости
    31 -1
    09:52, 8 авг 2023
    Загубил управление!За две седмици взимат книжки!Носи отговорност за живота на другите две момчета.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини