От х:

Днес в x:

Мадона щастлива, че е жива след престоя си в интензивно отделение

Мадона благодари на семейството и приятелите си за подкрепата, след като миналия месец беше настанена в болница със сериозна бактериална инфекция, предаде BBC.

Певицата сподели актуална информация в социалните мрежи. Тя казва, че е щастлива, че е жива след престоя си в интензивно отделение и благодари на децата си, че са били до нея. "Това беше от голямо значение", споделя Мадона.

Преди това 64-годишната певица заяви, че е "на път да се възстанови", след като е прекара няколко дни в интензивно отделение в края на месец юни.

Заради здравословния проблем се наложи да бъде отложено седеммесечното й турне, което беше планирано да започне на 15 юли от Ванкувър, Канада. 

"Любовта на семейството и приятелите е най-доброто лекарство", написа поп звездата в профила си в Инстаграм.

"Като майка наистина се ангажираш с потребностите на децата си... Но когато ситуацията стана доста сложна, децата ми наистина се появиха заради мен. Видях една тяхна страна, която никога преди не бях виждала", споделя още певицата. 

Мадона благодари на приятелите си за "любовта и подкрепата" в публикацията с прикрепена снимка, на която тя прегръща сина си Дейвид. На друг фотос поп звездата е до дъщеря си Лурдес.

Тя сподели и изображение, на което държи полароидна снимка и казва, че е направена от Анди Уорхол на Кийт Харинг, облечен с яке, върху което е изрисувано лицето на Майкъл Джексън.

Мадона описва тримата творци като "съвършен триъгълник от великолепие", което "е докоснало толкова много животи, включително и моя".

Певицата благодари на мениджъра си Гай Озиери за подаръка и добавя: "Разплаках се, когато отворих този подарък, защото осъзнах каква късметлийка съм, че съм жива. И колко съм щастлива, че съм познавала тези хора и толкова много други, които също са си отишли".

В края на публикацията Кралицата на попа пише: "И благодаря на всички мои ангели, които ме защитиха и ми позволиха да остана, за да си свърша работата!".

В предишно изявление по-рано този месец Мадона заяви, че планът й е да отложи концертите си в Северна Америка и да започне турнето "Celebration" от  Великобритания през октомври, припомня BBC.

Европейските й изяви е планирано да започнат с четири концерта в лондонската "O2 Арина" от 14 октомври. Мадона обяви турнето си през януари, като с него тя отбелязва 40 години в музикалната индустрия. 

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини