От х:

Днес в x:

Полицията в Димитровград с нов шеф

Нов началник оглави от днес Районното управление (РУ) на МВР в Димитровград, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Хасково. Със заповед на вътрешния министър на поста застава главен инспектор Християн Христов.

По не потвърдена информация, рокадата на шефският стол се е случила още през изминалата седмица, но днес бе потвърдена информацията официално.

Християн Христов работи в системата на МВР от 2010 г., като е започнал като полицай в Сигнално-охранителна дейност (СОД). След това продължава кариерата си в сектор "Криминална полиция" на хасковското управление като разузнавач до 2019 г., когато става началник група, а през 2021 г. - ръководител на криминалистите в РУ-Хасково. Завършил е "Социална педагогика" в Тракийския университет в Стара Загора.

Доскорошният началник на управлението - гл. инспектор Диньо Динев се връща на работа в сектор "Криминална полиция" в града.

Последната рокада в РУ на територията на Областната дирекция на МВР в Хасково бе на 18 май т.г. Тогава за началник на РУ-Харманли бе назначен Димитър Христозов.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Кр
    Криминалисти
    28 -1
    21:00, 25 юли 2023
    със Социална Педагогика от измислени Университети😀
  • 2
    Ян
    янко димитров
    3 -1
    12:11, 26 юли 2023
    аз съм най добрият
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини