От х:

Днес в x:

Откриха 100 кг препарати за растителна защита, стоки менте и цигари без бандерол

Препарати за растителна защита, стоки на запазени марки и безакцизни цигари иззеха при съвместна проверка полицаи и митнически служители, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи около 20:30 часа на ГКПП „Капитан Андреево“ в хода на полицейска операция е проверен лек автомобил „Опел“, шофиран от 41-годишен от Свиленград. Последвала е щателна митническа проверка, при която в изграден тайник под задната седалка на колата са намерени 100 кг препарати за растителна защита, които са иззети с разписка. Час по-късно служителите проверяват и два румънски автобуса „Мерцедес“, управлявани от мъже на 58 и 52 години. В автобусите са открити и иззети 681 парфюма и 272 артикула с надпис на запазени търговски марки без необходимите документи и 7440 къса цигари без бандерол.

Цигари без бандерол конфискуваха и полицаи от Районното управление в Свиленград. Вчера те са извършили проверка в дом на улица „Синчец“. В имота са намерени 2400 къса безакцизни цигари, предадени с протокол от 26-годишния си собственик. Съставен му е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини