От х:

Днес в x:

Турски милиардер дари лъвица на местен бизнесмен

Никол се чувства добре в България

4 месечна лъвица с името Никол е получил като подарък свиленградския бизнесмен Павлин Паришев-Парко по случай коледните и новогодишните празници. Животното вече се превърна в абсолютна атракция в митничарския град и въпреки мокрото време и днес събира любопитните погледи на хората там. 90 килограмовото животно е въдворено на тенис кортовете в града, а вечерта спи в специална къщурка пригодена от новия и стопанин. Скоро компания може да и правят още екзотични животни-крокодил, пума, хипопотам и леопард. Трябвало само Парко да се навие да направи зоопарк в Свиленград. Това било условието на неизвестния дарител.

По неофициална, но достоверна информация, човекът направил екзотичния дар е Ениз Озкан, син на турсикя хазартен бос Суди Озкан. Милиардерът е известен в България, че държи веригата казина „Принсес” и много хотели. Озкан се канел да идва на гости на Паришев, но работата пропаднала в последния момент и бил изпратен само подаръка.

Павлин Паришев пък е един от най-едрите бизнесмени в региона. В Свиленград държи развлекателния комплекс „Романтика”, бензиностанциите „Евроойл”. Жена му Дарина пък е шеф на хасковската фирма „М Комфорт” която освен с таксиметрови услуги, стопанисва и хасковските паркинги.

Павлин Паришев
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини