От х:

Днес в x:

Бивш полицай оглави новата структура на „Продължаваме промяната“ в Димитровград

    Политическа партия „Продължаваме промяната“ учреди структура и в Димитровград. Това съобщи на пресконференция днес областният координатор инж. Лозко Лозев.

    Организацията носи името „Промени Димитровград“. При проведеното тайно гласуване вчера за председател на структурата е избран 39-годишният Александър Димитров, който е работил 10 г. в системата на МВР - Криминална полиция и сектор БОП, а в момента дейността му е свързана с частния бизнес и сигурността. Той зави, че идеята им е структурата да се разрастне и очакват подкрепа на местните избори през октомври тази година. Все още обаче нямало избран кандидат за кмет.

    Член на партията е 30-годишният Хасан Бекир, който има опит в туризма. В момента е управител в IT компания, развиваща продукт в турстическата индустрия.

    Член на структурата е и Деян Димов на 41 г., който работи в сферата на образованието и е спортен деятел. Той е част от ФК „Бригада“ в Димитровград. 

    Новите членове заявиха, че споделят идеите и вижданията на партията, като обещаха заедно да работят за бъдещото на община Димитровград във всяка една сфера.

    Офисът на партията в Димитровград се намира на бул. „Димитър Благоев“ 1 и е отворен за граждани.

    Лозко Лозев заяви, че идеята на партията е да имат структури в цялата област и да бъдат излъчени кандидати за кметове във всички 11 общини. От политическата структура казаха, че следващата седмица ще внесат в Окръжна прокуратура - Хасково сигнал с данни за закононарушения и корупционни практики в община Димитровград.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Мв
      МВР
      43 -7
      21:14, 9 юли 2023
      Те полицаите са и за кметове и за министри. Пф.
      Колкото добре тръгнаха ПП, колкова добре и потъват.
    • 2
      Dg
      dg
      14 -3
      10:32, 10 юли 2023
      Бивш полицай и бивша труженичка, няма такова животно.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини