От х:

Днес в x:

От ДПС -Хасково излязоха с подкрепяща лидера Мустафа Карадайъ декларация

Подкрепяща декларация към лидера на ДПС Мустафа Карадайъ разпространиха в социалната мрежа членовете на Областния съвет на движението в Хасково.
В документа се казва, че всички структури на ДПС - Хасково застават зад Мустафа Карадайъ като достоен председател на партията.
 
Реакцията идва след изявлението преди няколко дни от Ахмед Доган, прочетено от зам.-председателя на Народното събрание Филиз Хюсменова при честването на годишнина от „възродителния процес“ в с. Медовец.
 
В него почетният председател на ДПС изразява защита към Карадайъ, след като името на лидера беше споменато в разпространения от бившия депутат на ИТН и настоящ от ПП Радостин Василев запис от заседанието на „Промяната“. В него се твърди ,че до 4-5 седмици ще има нов председател на ДПС.
 
„Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели“, каза в обръщението си Доган.
 
„Всеки един опит за влияние и превратност в партията ще получи мощния отпор на всеки един от членовете й“, се казва и в Декларацията на ДПС-Хасково, която е подписана от председателя на областната структура Мехмед Атаман. В нея се заявява още, че Мустафа Карадайъ е единственият председател на партия, който полага всички усилия за разум и диалог между политиците и институциите, за преодоляването на кризите и просперитета на страната.
 
„Въпреки дългогодишните опити за политическо инженерство, външни сили не са в състояние да нарушат нашата заедност. Няма да го позволим на „случайните минувачи в политиката"!“, се казва още в декларацията.
 
Красимира Славова
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини