От х:

Днес в x:

Мустафа Карадайъ: ДПС трябва да е в мнозинството за съставяне на редовно правителство

    ДПС трябва да е в мнозинство, което ще излъчи правителство. Това категорично заяви лидерът на движението Мустафа Карадайъ при посещението си днес в с. Караманци, където се отбелязва годишнина от Възродителния процес.

    "Трябва да има правителство, това го повтаряме от 2 години, и то трябва да е подкрепено от ДПС, като Движението да бъде част от мнозинството в парламента, за да има стабилност и сигурност.“, подчерта Карадайъ.

    Той посочи, че лидерската среща, в която ще участва ДПС предстои, но и отбеляза, че вече има друга лидерска среща, от която няма резултат.

    Председателят на ДПС каза още, че на изборите хората са дали сигнал, че искат да има редовно правителство и да бъде преодоляна политическата криза. „Хората се вълнуват от инфлацията, от високите цени, несигурните работни места и неадекватните доходи в тази ситуация“. По думите му това е основната тема, защото страната ни сериозно изостава от партньорите си в  ЕС, като припомни, че България е трябвало да разпише още през 2020 година оперативните програми, плана за възстановяване, стратегическия план за земеделието и плановете за преход.

    Заедно с лидера на отбелязването в Караманци присъстват народни представители, областни председатели и кметове на ДПС от цялата страна.

    Честването е посветен на събитията през май 1984 г., когато са сменяни насилствено имената на мюсюлманите в района. Местните жители се вдигат на бунт срещу репресиите.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Дъ
      Дъ Пъ Съ
      41 -12
      14:39, 7 май 2023
      За пореден път се убеждавам как всички депутати, включително и този лъжат! Г-не, споменавате насилствената смяна на имената, или в Караманци има събор, където хората се веселят, ядат, има забавления едно , от които са борбите! Вие кого лъжете : хората или себе си в името на властта! Възродителният процес вие помните ли го в с.Караманци?
    • 2
      Хх
      ХХХ
      44 -8
      18:34, 7 май 2023
      Възродителния процес го използвате като оръжие за облаги!Не ви е срам,и вие бяхте ченгета и комунисти.
    • 3
      Ка
      Карадайбъ
      32 -7
      19:32, 7 май 2023
      Браво господине, на празника на с.Караманци вие говорите за възродителен процес и политика! Ашкосун както казват англичаните! Ако сте съвременният Вазов вероятно ще четем обратната версия за връх " Шипка "!
    • 4
      Ня
      Някой
      17 -4
      09:56, 8 май 2023
      Ей, много Абита на едно място! Интересно ми е помежду си на какъв език говорят ...
    • 5
      То
      Този
      11 -2
      19:57, 8 май 2023
      Боклук е поредната марионетка на ДОГАНЯ!😀
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини