От х:

Днес в x:

ВиК - Хасково купува аварийни скоби и наема техника за 1 млн. лв.

ВиК – Хасково обяви обществени поръчки. Две от тях са на обща стойност 1 млн. лв. 

Едната е за доставка на 252 аварийни скоби от различен вид. Те са необходими на водното дружество за отстраняване на повреди - счупвания, пукнатини, пробиви и износени уплътнения по водопроводи за студена питейна вода с налягане до 16 атмосфери. Гаранционният срок трябва да е минимум 48 месеца. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 400 000 лева без ДДС. Кандидатите могат да подават оферти до 2 май. 

Другата обществена поръчка е за предоставяне под наем на техника за нуждите на ВиК - Хасково. Тя е разделена на две обособени позиции. Първата е за доставка на транспортна техника с голяма товароносимост и на тежка и специализирана строителна техника, а втората е за предоставяне под наем на машина/и за направа на хоризонтален сондаж. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 600 000 лева. Фирмите могат да подават оферти до 9 май. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Съ
    Съмняващ се
    11 -3
    08:54, 17 апр 2023
    Хайде огледайте се в града , кой и ма тежка строителна техника и машина за хоризонтален сондаж. И да не се окаже , че вече са работили по тръбопроводи и сега няма какво да я правят сондажната техника. Същото и с арматурата и аварийните скоби.В града и ма един търговец на одобни материали и той от години доставя на ВиК без оглед кой е директор.Както се казва в един стар виц : И на 20 и 75 г да един мъж за жените 100 евро са си 100 евра
  • 2
    И
    И
    4 -2
    15:59, 17 апр 2023
    Аварий през ден , няма ли да смените тръбите или нямате сметка .
  • 3
    И
    И
    5 -1
    17:15, 17 апр 2023
    Поръчка се прави явно , а не се перат пари , сменете тръбите , града стана с повече дупки от Марс ...
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини