От х:

Днес в x:

На 70% е облагородено междублоково пространство край бул. „Васил Левски“

    Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и заместникът му Динко Тенев инспектираха хода на строителните работи в междублоковото пространство на блок 61-63 на булевард „Васил Левски“, съобщиха от местната администрация.

    „Това е един от обектите, който върви с изключително добри темпове. Изпълнението започна в края на октомври миналата година, а към днешна дата близо 70% от дейностите вече са завършени“, съобщи градоначалникът.

    „Работи се мащабно. Проектирахме и направихме реконструкция на съществуващите водопроводи и канализации в имота. Изградихме нови сградни водопроводни и канализационни отклонения, направено е отводняване на терените. Двата основни съществуващи автомобилни достъпа се запазват като местоположение, а паркингите се възстановяват напълно и се запазват паркоместата. Нова е и осветителната инсталация. Пред завършване са детски площадки за най-малките, спортна зона с фитнес на открито, кът за отдих и други“, разказа кметът на Хасково.

    „Политиката на общината е да проектира и изпълнява повече междублокови пространства. Защото хората се нуждаят от тях, затова приемаме всички предложения на гражданите и работим по тях. Сега има европейски програми за подобряване на градската среда и ще се възползваме от тях за благоустрояване на повече междублокови пространства в целия град“, увери Станислав Дечев.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини