От х:

Днес в x:

Търсят 20 работници за автомобилни компоненти и 20 аниматори

Свободни работни места за 20 оператори за производство на автомобилни компоненти са обявени в хасковското бюро по труда. Изисква се кандидатите да имат средно образование, не са посочени специфични изисквания. 

Места има още за 20 аниматори с английски език и 20 шофьори на товарен автомобил за международни превози. 

Бизнесът има нужда още от продавач-консултанти, автомонтьор за годишни технически прегледи, механик, дюнерджия, офис-секретар, администратор в хотел, чистачи.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Па
    Паролипсис Кинтонемов
    56 -1
    10:33, 22 яну 2023
    А заплати дават ли.Защото тия дето търсят са едни и същи.Високи изисквания две висши английски 12 часа бачкаш като роб събота недля ако те извикат.И накрая заплати к***ц даже и някоя глоба може да отнесеш
    • То
      Това е положението
      23 0
      13:19, 22 яну 2023
      Капитализъм брато, тонва е положението. В България може да има само робски труд и мизерна работа и заплати. Няма образоввание, умения , възпитание - нищо.Само претенции.Така че свиквайте. Друго няма да има. И хайде без номера, ама навън плащат. Защото който няма знания и умения и на другия край на света си е в мизерият. Имам дъъъъълъг списък с познати в тази графа.
  • 2
    44
    4444
    36 -1
    11:34, 22 яну 2023
    Има фирми, които никога не търсят служители по обяви. Ясно е защо.
    Но има и такива, които "не слизат" от таблото на БТ. Защо ли?
  • 3
    Та
    Татяна
    30 -1
    13:48, 22 яну 2023
    Постоянно търсят в "Язаки" хора, също така по-хранителните магазини се търсят продавачки защото бачкат като луди /събота и неделя, всички празници/ и накрая шефът се подиграва със заплащането ....няма отпуски и болнични...
  • 4
    Ис
    Истината
    31 0
    14:33, 22 яну 2023
    Защо се заблуждаваме и лъжем не знам. В България имаш ли връзки, намираш си добра работа в държавната администрация, дори и да не ти е по специалността и финишираш до пенсия. В частния сектор бачкаш като луд, недоволен си щото взимаш смешна заплата, шефа ти пък си мисли, че ти дава много и само се скатаваш или го крадеш и така.... Разбира се, че има и свестни частни работодатели, но те са много малко и шанса да попаднеш при такъв е като шестица от тотото.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини