От х:

Днес в x:

ЦСМП-Хасково търси фирма за ремонт на автомобили за 120 000 лева

Обявиха обществена поръчка за поддръжка, текущ и основен ремонт на извънгаранционни автомобили от автопарка на Център за спешна медицинска помощ в Хасково.

Изпълнителят трябва да извършва всички технически обслужвания на автомобилите, съгласно предписанията на производителя на съответната марка автомобилна техника. Ремонтите обхващат всички части и системи на автомобилите, включително двигател, ходова част, източници и потребители на електрическа енергия. При необходимост изпълнителят трябва да окаже пътна помощ и да придвижи повреден автомобил до мястото за ремонт, на цена не по-висока от 2.00 лв. на километър. Пътната помощ е денонощна и се осъществява след обаждане на представител на възложителя.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е до 120 000 лева без ДДС.

Крайният срок за изпълнение на настоящата поръчка е до 31.12.2023 г., като датата на сключване на договора не трябва да е по-рано от 01.01.2023 г.

Кандидатите могат да подават оферти и заявления до 27 декември 2022 г. Документите ще бъдат отворени на 29 декември, а ценовите оферти ще бъдат разгледани на 30 декември 2022 г.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини