От х:

Днес в x:

Шофьори: Липсва маркировката по пътя от Птицекомбината до Книжовник

  За изтрита маркировка в Хасковско сигнализираха читатели на Haskovo.net.

  Такава липсва по пътя между Птицекомбината край Хасково, през село Манастир и поне до село Книжовник. Това бе потвърдено при репортерска проверка на място. В този участък често се образува мъгла, тъй като има дере, минава и река Олу дере. Дори и на места да я има, тя е съвсем незабележима.

  В тъмната част на денонощието пътуването е същинско изпитание за шофьорите и създава предпоставки за катастрофи, каквито е имало през годините. Жителите на околните населени места, пътуващи ежедневно по трасето, настояват да се положи маркировка, при това в най-скоро време, предвид настъпването на зимния период, в който осевата линия е съществен ориентир за водачите.

  В тази връзка изпратихме запитване до Агенция „Пътна инфраструктура“, която е ангажирана с поддръжката на пътната мрежа извън населените места.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ка
   Карайте на физиономия
   15 0
   18:16, 16 ное 2022
   Друго каквото и да кажем е излишно!
  • 2
   Jh
   JHB
   6 0
   11:00, 17 ное 2022
   Същото е и по пътя от отбивката за Войводово чак до Орлово. В ЕС живеем, а една маркировка не е сеща някой да постави...
  • 3
   Лу
   луноходец
   3 0
   13:24, 17 ное 2022
   нов,стар път от Болярово до Мин.бани-пак си оставиха ръцете "кадърните"пътекърпачи,а забравиха и маркировката да подновят
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини