От х:

Днес в x:

Шофьори: Липсва маркировката по пътя от Птицекомбината до Книжовник

    За изтрита маркировка в Хасковско сигнализираха читатели на Haskovo.net.

    Такава липсва по пътя между Птицекомбината край Хасково, през село Манастир и поне до село Книжовник. Това бе потвърдено при репортерска проверка на място. В този участък често се образува мъгла, тъй като има дере, минава и река Олу дере. Дори и на места да я има, тя е съвсем незабележима.

    В тъмната част на денонощието пътуването е същинско изпитание за шофьорите и създава предпоставки за катастрофи, каквито е имало през годините. Жителите на околните населени места, пътуващи ежедневно по трасето, настояват да се положи маркировка, при това в най-скоро време, предвид настъпването на зимния период, в който осевата линия е съществен ориентир за водачите.

    В тази връзка изпратихме запитване до Агенция „Пътна инфраструктура“, която е ангажирана с поддръжката на пътната мрежа извън населените места.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ка
      Карайте на физиономия
      15 0
      18:16, 16 ное 2022
      Друго каквото и да кажем е излишно!
    • 2
      Jh
      JHB
      6 0
      11:00, 17 ное 2022
      Същото е и по пътя от отбивката за Войводово чак до Орлово. В ЕС живеем, а една маркировка не е сеща някой да постави...
    • 3
      Лу
      луноходец
      3 0
      13:24, 17 ное 2022
      нов,стар път от Болярово до Мин.бани-пак си оставиха ръцете "кадърните"пътекърпачи,а забравиха и маркировката да подновят
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини