От х:

Днес в x:

„Саяна Хасково“ и „Розова долина“ с равенство – 1:1 на „Ямача“

    С равен резултат – 1:1 завърши мачът между „Саяна Хасково“ и „Розова долина“ (Казанлък). Отложеният за днес двубой от първенството на Югоизточната Трета лига се игра на стадиона на „Ямача“.

    След нулево първо полувреме, двата гола бяха вкарани след почивката. Петнайсетина минути след подновяване на играта гостите откриха резултата. Хасковлии се опитаха да изравнят, но не стигнаха до по-опасни ситуации пред вратата, пазена от Димитър Иванов. Така до петнайсетина минути преди края на срещата, когато Христо Христов изравни. До края на мача не паднаха повече голове.

    Тази неделя, 13 ноември, от 14:30 часа, „Саяна Хасково“ ще приеме ФК „Димитровград“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ха
      Хасково
      11 0
      18:01, 9 ное 2022
      Няма ли край агонията на "фирменото" отборче?!? 8 години,областен град като Хасково е без професионален отбор по футбол!!!
      8 години е рекорд,никога досега отборът на Хасково не е отсъствал от А или Б,или Първа и Втора Лига,повече от 5 години,сега са вече 8!!!
      С примитивното и лишено от качество и умения ръководство и треньори не 8,а сме се запътили към 80 години без ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН ОТБОР!!! "Саяна" да си вземат името и да си отиват на полусезона в Горски Извор,че с тоя аматьорски манталитет,ще докарат 13-тият по големина областен град,в Областните групи...
      КМЕТА да ги гони зимата от стадиона,и да се сформира нов отбор,със ръководство,собственици и треньори,които ги е грижа за футбола в градът ни,и имат нужните качества и умения!!!
      "Саяна" превърнаха отбора на градът,в лично отборче на фирмата,и го водят в аматьорски задънени улици без изход,без цел,без амбиции,без развитие!
      Има огромна разлика между МИНИ ФУТБОЛ И СЕЛСКИ ГРУПИ,и Първа и Втора Лига!!!
    • 2
      Въ
      въртоглавия
      6 -1
      21:23, 9 ное 2022
      12-тият по големина областен град.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини