От х:

Днес в x:

Вицепрезидентът смята , че в БСП трябва да има оставки след резултатите от избора за НС

Изображение 1 от 5

    Илияна Йотов коментира в Свиленград, че в БСП трябва да има оставки след резултата от парламентарните  изборите на 2-ри октомври. Вицепрезидентът  коментира  представянето на  партията  на отминалите избори в Свиленград, където на 5-ти октомври гостува заедно с министъра на отбраната Димитър Стоянов по повод отбелязването на 110 години от Освобождението на града и началото на Балканската война.

    Според нея при тези резултати във всяка политическа сила достойнството изисква да се подаде оставка. Тя обаче коментира, че не е изненадана от липсата на оставки в БСП и каза, че тревогата й е свързана с това, че БСП падна на девет процента и на пето място след отминалия вот.

    Трябва да има внимателен анализ и преговори и тогава да се формира текста на Формата на декларация "Украйна в НАТО", коментира по друга от темите на деня вицепрезидентът.

    Декларацията е на държавни глави и не е необходимо текстът й да се съгласува с министъра на отбраната, е мнението по тази тема на министъра на отбраната Димитър Стоянов.

    В словото си на тържествената заря-проверка и по повод на годишнината от началото на Балканската война в Свиленград Илияна Йотова  посочи, че избраните след избора за Народно събраниее на 2 октомври партии трябва да конструират стабилно мнозинство, да съставят стабилно правителство и да работят за народа си.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини