От х:

Днес в x:

Терорист спира водата на Хасково. Магистрати с тоги като ходжи. Преглед на печата

Терорист спира водата на Хасково, пише в заглавие над главата “Хасковска Марица”. Злосторникът затапвал крановете на цели квартали. ВиК го дебне, засега неуспешно. Без помощта на хората няма да стане, казват от водното дружество и дават телефони, на които да се сигнализира за атака срещу водопровода. Те са 038/501614 и 0896751909. Ако забележите съмнителен тип около крановете, звънете.

Магистрати с тоги като ходжи, четем в другия акцент на първа страница.  Кройката на новите магистратски тоги поразително приличала на богослужебните облекла на имамите. Разлика все пак има – в цената. Религиозното облекло струвало към 25 лева, а магистратското – 190.

Сграда за 600 хил. лв. купена за 100 бона, пише на втора страница. Кметът на Харманли Михаил Лисков успял да смъкне цената на сградата на бившата “Тютюнева промишленост” цели 6 пъти. Така общината ще я купи почти на безценица.

Свещеник върти измами с коли на лизинг, четем на 4 страница. Става дума за прословутия разпопен поп Тоньо Тонев, който заедно с половинката си въртеше приюта в Узунджово.

Стамболово би Хасково с гол в 87 минута, пише в акцента на спортната страница. Резултатът е 2:1.

Дядо иба съда, пише в заглавие над главата си “Новинар юг”. 81-годишният Делчо Колев от Орлово бил осъден, защото фраснал с кол в главата комшията си. Съдът снел наказателната отговорност от стареца и го осъдил на глоба. Той обаче е недоволен и попържа съда.

Областта с 1 реактор за “зелен ток”, пише в другия акцент на първа страница. Засега обаче нито една от заявените мощности не е пусната.

Хасковско твърдо в Топ 10 по туберкулоза, четем още на първа страница. По-точно сме между 6 и 8 място.

Чехи проектират “шепнещ влак” в Свиленград акцентира вестникът на втора страница. Всъщност чехите щели да заглушават влака със специални стени край релсите.

Откриват планетариума в Димитровград на 6 ноември, пише по-надолу на втора.

Интервю с хасковския депутат Иван Петров пуска изданието на 4 страница. Всъщност интервюто е от vsekiden.com. Темата на разговора са скандалите в ДАНС, но Петров не казва нищо ново. 

Любен Каравелов е бил руски шпионин. Това казва в друго интервю в броя проф. Иван Стоянов.

На спортната страница – за мача на “Хасково”. Тимът беше на 180 секунди от сензацията, гласи заглавието. “Сензацията” е равен със “Стамболово”. Ето защо не ходя на мач.

Тодор Кръшков      

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини